simeone

– Vi møter et av verdens beste lag

Atletico Madrid-manager Diego Simeone er full av lovord om jobben Ralf Rangnick har gjort med United.

Publisert Sist oppdatert

Diego Simeone må klare seg uten nøkkelspilleren Koke mot United.

Atletico Madrid-kapteinen pådro seg en muskelskade i låret mot Osasuna, og er definitivt ute mot United. Det gjør en vanskelig oppgave enda verre for hjemmelaget skal vi tro Diego Simeone.

koke
UTE: Atletico Madrids kaptein Koke ble skadet mot Osasuna og spiller ikke onsdagens Champions League-kamp mot United.

Argentineren er nemlig ikke i tvil om hvilken utfordring som venter ham og laget onsdag kveld.

– Vi møter et av de beste lagene i verden. I løpet av de siste 14 kampene har de bare tapt én gang, og den nye manageren har gjort dem mer solide. Laget er mye mer kompakt, de er sterkere og mer solid nå, forklarte Simeone på tirsdagens pressekonferanse.

Argentineren mener United nå fremstår mye mer som en enhet enn tidligere i sesongen.

diegoa
ROSER RANGNICK: Diego Simeone sier United fremstår som et bedre lag under Ralf Rangnick og beskriver Manchester Uniteds som et av verdens beste lag.

– Manchester United har utviklet seg under den nye manageren. De er nummer fire i ligaen og har modige og solide angrepsspillere. Han har fått dem til å bli et mer sammensveiset lag. Vi må prøve å finne en måte å straffe dem på og score. Jeg er ikke i tvil om at spillerne mine vil gi alt, sier Simeone.

Thomas Lemar er tilbake etter Covid, mens Yannick Carrasco og Felipe begge soner karantene og går glipp av onsdagens oppgjør. 

Powered by Labrador CMS