simeone kuttet

– De utnyttet den eneste feilen vi gjorde

Atletico Madrid-trener Diego Simeone sier han ble bønnhørt av sine egne spillere da han forlangte intensitet og innsats.

Publisert Sist oppdatert

Nå ber argentineren om at laget hans kan varte opp med en lignende kamp når United og Atletico Madrid barker sammen i returkampen på Old Trafford i mars.

– Jeg er veldig fornøyd med med spillet vårt i denne kampen. Lagånden var bra, det kollektive arbeidet var bra, det høye presset vårt var bra og vi må fortsette slik, forklarte Simeone etter kampen.

Atletico Madrid v Manchester United: Round Of Sixteen Leg One - UEFA Champions League
VRIEN KAMP: Fred og Manchester United fikk en tøff dag på jobben mot hjemmesterke Atletico Madrid. Men 1-1-resultatet er sterkt og gi United gode sjanser før returkampen i Manchester.

Hjemmelaget tok en tidlig ledelse etter en strålende heading av João Félix. Den portugisiske 22-åringen hadde marginene på sin side da headingen hans traff stolpen og deretter rullet over streken bak en utmanøvrert David de Gea.

Men selv om scoringen var en tanke heldig, var det langt fra tilfeldig.

– Forrige uke trente vi mye på innlegg til meg og det gikk akkurat slik vi planla, røpte Félix, som omtalte resultatet som surt.

United imponerte ingen med sin 1. omgang i Madrid. Ralf Rangnicks menn hadde ikke en eneste ballberøring i hjemmelagets 16-meter, men Anthony Elangas scoring har gitt United en gyllen mulighet til å sikre avansement.

– De utnyttet den eneste feilen vi gjorde. Reinildo forsøkte å bryte, men det hadde nok vært best å falle av, sa Simeone.

– Nesten alt vi gjorde i kampen var bra. Mange mener de nå har overtaket, men det er ikke sånn jeg ser det.

Atlético Madrid har kamper mot Celta Vigo, Real Betis og Cadiz før returoppgjøret på Old Trafford. Bortemålsregelen gjelder ikke lenger i Champions League.

Powered by Labrador CMS