skinner300922

– Vår mentalitet har endret seg

Publisert Sist oppdatert

Lørdag klokka 13.30 (skandinavisk tid) spiller United-kvinnene sin tredje kamp denne sesongen, nemlig en ligacupkamp borte mot Aston Villa.

Kampen ser ut til å bli sendt på MUTV (tilsynelatende også for oss i Skandinavia), men blir ikke vist før U18-kampen (trolig ferdig rundt 13.45/13.50) er ferdigspilt.

Aston Villa har som Manchester United startet med to seiere, og Carla Wards lag har nok imponert enda mer enn United også, siden den ene seieren var 4-3-seieren mot Manchester City.

United-hovedtrener Marc Skinner er opptatt av at seks poeng av seks mulige, og ingen baklengsmål, ikke er en grunn til å hvile på laurbærene for United.

– Jeg sa det akkurat [til spillerne]: Ikke ta foten av gasspedalen i det hele tatt. Vår mentalitet har endret seg, og den må fortsette å endre seg. Vi kan ikke sitte her og komme med unnskyldninger eller grunner [til eventuelle dårlige resultater]. Vi må levere det beste vi har hver dag, og det inkluderer kamper, sa Skinner til MUTV.

– Vi vet hvor vanskelig det kommer til å bli. Vi kommer til en tett og kompakt stadion i Bescot Stadium, mot en motstander som akkurat har vunnet sine to siste kamper. Vi må spille opp mot vårt beste for å garantere et godt resultat. Først da kan vi si at vi sannsynligvis har fortjent det.

villaci
SLO CITY: Aston Villa.

Williams og Mannion mangler

Skinner har i forkant av kampen kommet med en skadeoppdatering.

United har en skadefri tropp om en ser bort fra nysigneringen Rachel Williams og langtidskadde Aoife Mannion.

Skinner ga uttrykk for at Mannions progresjon er god, og at hun kan begynne å jobbe sammen med laget før jul, og at hun litt ut på nyåret kan være tilbake på banen.

Når det gjelder Williams, så er hun tilbake i full trening neste uke, så en eller annen gang etter landslagspausen i oktober kan hun få debuten sin for klubben.

Se Uniteds terminliste HER.

Manchester United Women v Tottenham Hotspur Women - Barclays FA Women's Super League
SKADET DUO: Aoife Mannion og Rachel Williams, her fra forrige sesong da Williams fortsatt var Spurs-spiller.
Powered by Labrador CMS