marc skinner

– Hjertet mitt tåler det ikke!

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld ble vi servert høydramatisk oppgjør i FA Women’s Super League, hvor Manchester United til slutt stakk av med seieren over Aston Villa.

Avgjørelsen kom tre minutter på overtid, da Mille Turner stanget inn et frispark og sørget for 3-2 til United.

Les fullt kampreferat her.

Dermed styrket United sin posisjon i jakten på både en plassering innenfor topp tre, som vil sikre Champions League-kvalifisering, og også et mulig seriegull.

Seieren sørger for at United leder ligaen med seks poeng ned til Manchester City (som har én kamp færre spilt), sju poeng til Chelsea (som har tre kamper færre spilt, og fortsatt må sies å være tittelfavoritt), og ni poeng ned til Arsenal (som har to kamper færre spilt).

– Jeg tror ikke hjertet mitt tåler noe mer av det, sa en åpenbart glad og lettet Marc Skinner til BBC Three rett etter kampslutt.

Se den avgjørende scoringen under:

  

– I første omgang var vi ikke gode nok. Vi fikk ikke intensiteten høyt nok opp og Villa var langt bedre. Vi spilte slik de ønsket, vi prøvde å spille en bestemt type fotball, fremfor kampen i seg selv, fortsetter Skinner.

– I andre omgang adresserte vi det, Villa var veldig gode igjen, men med dette laget finner vi en vei, og vi fant en vei igjen i kveld, konstaterer han.

Villa var nemlig det førende laget halvveis med en 2-1-ledelse.

I det 62. minutt satte Nikita Parris inn utligningen, før altså Turner sendte United til himmels på overtid.

turner280423
MATCHVINNER: Millie Turner sørget for en svært viktig seier for Manchester United fredag kveld.

– Den (pausepraten) handlet bare om at vi måtte prøve å spille og bygge opp, men Villa var frempå og presset med masse rom bak seg, og noen ganger må du spille kampen som er foran deg. Vi gjorde ikke det. Vi var ikke på, vi var ikke tett nok på og de vant hver første- og andreball.

– Så taktikken ble kastet ut vinduet og så handlet det mer om lyst og å kjempe. Jeg ønsket det fra dem i den andre omgangen og så kunne du se hva vi kan gjøre.

– Jeg beholder alltid troen. Jeg har tro på disse spillerne, staben, og på hva klubben prøver å bygge. Vi viser det i prestasjoner, selv om det ikke nødvendigvis er pent hele kampen. Men på dette stadiet av sesongen må du finne en måte å vinne.

Powered by Labrador CMS