klippet måplet

Her ryker drømmedagen til Martínez

Argentineren hadde levert en strålende kamp med scoring i bataljen på Emirates. I løpet av noen hektiske sluttsekunder ble derimot et solid resultat brått til et surt poengtap for Martínez og United.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea – 6.5
Sjanseløs på selve headingen til Nketiah som brakte balanse i regnskapet, men det var spanjolens svake pasningsvalg som var foranledningen til scoringen. Virker ikke alltid like stødig med ballen i beina. Ingenting spanjolen kan gjøre med Arsenals andre scoring. Strålende redning på tampen fra kloss hold på skuddet fra Nketiah. Får naturligvis pluss for den, men kan ikke stoppe Edward Nketiah i sluttsekundene. Den svir for spanjolen.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Surrer bort ballen i forkant av utligningen og følger heller ikke løpet til Nketiah som får en enkel jobb med å stange inn utligningen. Lot imidlertid ikke den feilen plage ham for mye, men hadde visse problemer også etter pause. Fikk lite defensiv hjelp av Antony foran seg. Tar noen store sjanser med taklinger i eget felt, men det er vanskelig å straffe ham når han lykkes.

Raphaël Varane – 7
Trygg med ballen og god til å lese spillet i en vrien kamp. God i luftrommet i eget felt. Byttet ut på overtid da United jaktet mål.

Lisandro Martínez – 8
Det er betryggende å ha argentineren tilbake i midtforsvaret. Gjør sjelden feil og er trygg i det aller meste han gjør. Livredder ved flere anledninger defensivt og vanvittig snartenkt ved å heade ballen i en elegant bue og i mål. For en kriger! Kunne han gjort noe for å stanse Edward Nketiahs 3-2-mål? Det er det eneste vi kan stille spørsmål ved.

klippet martinez
STOR KAMP: Lisandro Martínez stopper Martin Ødegaard og Arsenal med Bruno Fernandes som observatør.

Luke Shaw – 6.5
Fikk en travel dag på venstrekanten, men løser oppgavene stort sett greit. Burde imidlertid vært flinkere til å komme tetterere opp i Arsenal-spillerne. Måtte tåle et gult kort til slutt for å stanse Saka.

Scott McTominay – 6
Ble foretrukket fremfor Fred til manges overraskelse. Må gjøre mye av den tunge jobben som ikke legges merke til. En kamp på det jevne, men trolig ganske i tråd med det Ten Hag ønsket at han skulle gjøre.

Christian Eriksen – 6
Måtte til tider opptre som en ekstra midtstopper da Arsenal trykket på. Får lite tid med ballen og derfor færre muligheter til å strø rundt seg med lekre pasninger. Ikke i stand til å stanse Bukayo Saka i forkant av Arsenal-vingens stjernetreff.

Antony – 5
Mye fiksfakseri på høyrekanten, men når det gjelder blir innleggene for svake og de konstruktive bidragene for få. Ganske anonym etter hvilen og det eneste snodige med byttet av brasilianeren til fordel for Fred var at det ikke kom tidligere enn i det 71. minutt.

Bruno Fernandes – 7
Gjorde sitt for å få temperatur i toppkampen. Er veldig mye involvert, men får ikke skapt nok. Ville ha straffe i duell med Arsenals keeper Aaron Ramsdale. Det ville vært billig. Kriger som en helt i hektiske sluttminutter.

eriksenbr
KREVENDE Å VÆRE KREATIV: Christian Eriksen og Bruno Fernandes la ned en utrettelig jobb på midtbanen, men fikk en vrien kamp mot en ballsikker Arsenal-midtbane.

Marcus Rashford – 7.5
Hadde ikke scoret i en bortekamp i ligaen på to år som en del av startelleveren. Timingen for å endre den statistikken kunne knapt vært bedre eller vakrere. Fantastisk langskudd, men også et konstant uromoment som bandt opp Arsenals spillere. Hadde noen farlige løp også etter hvilen, men ble litt mer anonym i 2. omgang.

Wout Weghorst – 6
Får, som ventet, en vanskelig jobb som spydspiss og blir godt pakket inn av hjemmelagets forsvar. Klarer likevel å skape rom for Rashford ved å binde opp forsvarere som må følge Weghorts løp. Nederlenderen bør imidlertid bli tøffere i duellene. Med sin solide fysikk er det ingen grunn til at han skal komme tapende ut av 50/50-dueller.

Fred og Alejandro Garnacho spilte ikke lenge nok til å få karakter.

Sett din egen børs her:

Powered by Labrador CMS