Luke klippetr

– En realitetssjekk

To London-kamper, to scoringer i sluttsekundene og to sure poengtap. Luke Shaw mener United-troppen har fått en realitetssjekk etter nederlaget mot Arsenal.

Publisert Sist oppdatert

Mot Crystal Palace var det et stjernestreff på overtid som ødela. På Emirates kom en scoring av den litt mer heldige sorten for hjemmelaget, men den var like sur som frisparkmålet på Selhurst Park.

BØRSEN: En hårsbredd fra perfeksjon

Det som kunne blitt fire poeng på de to kampene og for alvor sendt United inn i gullkampen, ble i stedet til kun ett og det var en slagen Luke Shaw som oppsummerte skuffelsen på Emirates.

Ble for passive

– Vi ble for passive og lot dem kontrollere spillet etter pause. Vi kjempet helt til slutt, men i slike kamper må man konsentrere seg til fløyten går, sier Shaw til Sky Sports.

arsrasha
NEDTUR: Marcus Rashford scoret Uniteds første mål, men gikk slukøret av banen etter nederlaget på Emirates.

– Vi vet at Arsenal alltid er aggressive og raske ut av blokkene på Emirates, men vi kom oss gjennom den perioden. Vi vant ballen høyt i banen som vi så på scoringen, men etter hvilen skapte de mange sjanser. Du må gi Arsenal kreditt for måten de har spilt på hele sesongen, men vi er bare halvveis i sesongen. Det er lenge igjen, sier Shaw.

Venstrebacken er klar på at United må reise seg igjen umiddelbart.

– Det var en tøff kamp, men det er en slik kamp som du ønsker å være en del av. Samtidig er det en realitetssjekk på hvor vi er. Vårt fokus rettes nå mot semifinalene i ligacupen, sier landslagsbacken.

– Må ikke skje igjen

Lisandro Martínez leverte en solid kamp i midtforsvaret til United og noterte seg for sin første United-scoring da han headet inn 2-2.

Baklengsmålet i sluttsekundene ødela det som var på god vei til å bli en perfakt dag for argentineren.

– Vi er veldig skuffet alle mann, men vi er sterke og reiser oss igjen. Vi lærer av dette og må sørge for at dette ikke skjer igjen, sier Martínez.

mamal
DON´T CRY FOR ME: Argentineren Lisandro Martínez stanget inn 2-2, men scoringen hjalp ikke United til poeng på Emirates.

Den første scoringen i United-drakten var et resultat av snarrådighet da Martínez maktet å lobbe ballen i mål med en utsøkt heading.

– Det er en drøm å score, men det hjelper ikke nå. Selv om følelsen av å feire med fansen da jeg scorte var fantastisk, er vi skuffet nå. Men vi skal slå tilbake, lover hardhausen.

I MUTV-studio satt den tidligere venstrebacken Denis Irwin. Iren roser argentineren for innsatsen han har vist i United-drakten.

– Han er en smart spiller. Mange mente han var for liten, men han er strålende på hodet og leser spillet godt. Har brakt aggressivitet til United og det har vært nødvendig, sier Irwin.

Powered by Labrador CMS