Fem unggutter på vei ut – usikkerhet rundt to til

Publisert Sist oppdatert

Harvey Neville har allerede forlatt klubben, og nå skriver Manchester Evening News om fem spillere til på U23/U18-nivå som er på vei bort fra klubben.

Avisa pleier å være treffsikre på informasjon av denne typen, og vi har derfor liten grunn til å tvile noe på dette.

Noen av navnene har vi tidligere skrevet at er på vei bort, men spillerne det gjelder er i alle fall Max TaylorArnaul Puigmal, Paul Woolston, Connor Stanley og Mark Helm. De to førstnevnte har vært på benken for A-laget (Astana), men ingen av disse har debutert.

Connor Stanley er allerede hos Atlanta United 2 i USA, på det som foreløpig er et lån.

Mark Helm er ikke på utgående kontrakt, og er det eneste helt nye navnet på lista over spillere som kommer til å forlate klubben.

Allsidige Helm har vært en nyttig mann for U23-laget, og kontrakten hans går ikke ut før neste år, men det er ventet at det kommer til å bli en enighet mellom klubb og spiller som lar Helm forlate klubben i løpet av sommeren, i jakten på førstelagsfotball. Det skal være interesse for ham fra klubber litt nedover i divisjonene.

Manchester United v Chelsea - Premier League 2
PÅ VEI UT: Mark Helm, her etter å ha scoret mot Chelsea for U23-laget for noen uker siden.

I tillegg til disse er det også en usikker fremtid for venstrebacken Reece Devine og midtbanespilleren Charlie McCann, og klubben skal vurdere fremtiden til de to 19-åringene.

Begge kan få spilletiden på U23-laget rammet av at yngre spillere flyttes opp, og om de blir værende i klubben, så virker det logisk at det er snakk om utlån kommende sesong.

Det er grunn til å tro at de ikke spiller U23-fotball for United neste sesong, og så får de neste månedene vise oss om det blir permanent overgang eller om de ender opp med å dra på lån.

HAR EN USIKKER FREMTID I UNITED: Charlie McCann.
Powered by Labrador CMS