antony060123k

– Kræsjet bilen på motorveien

Dette var trolig sjokket Antony snakket om.

Publisert Sist oppdatert

Antony scoret fredag mot Everton, da han var på riktig sted til riktig tid slik at han kunne skli Rashfords pasning i mål.

I etterkant av kampen skapte brasilianeren noe forundring med sine uttalelser.

Etter å ha snakket om at han var glad for å score igjen, så sa han nemlig følgende:

– Jeg er også lettet nå siden jeg de siste dagene også fikk et sjokk. Jeg vil imidlertid ikke si mer om hva som skjedde, jeg er imidlertid glad for at jeg kan legge det bak meg. Det var et veldig vanskelig øyeblikk.

Det ble spekulert i at det kunne handle om at han hadde blitt vraket (Antonys ros av Ten Hag og klubben tydet dog ikke på det), og vi så også flere som spekulerte i at han potensielt kunne ha vært rammet av innbruddstyver slik mange andre fotballstjerner har blitt, men det ser nå ut til at det var noe helt annet.

The Sun skriver nemlig (og det virker lite sannsynlig at de bommer på en sak som dette) at Antony kræsjet BMW-en sin på motorveien nært sitt hjem i Hale på nyttårsaften.

Han skal etterpå ha vært gjennom en promillekontroll, og den viste heldigvis ikke at noe ulovlig hadde funnet sted.

– Det var mørkt og vått, og han gjorde en feilvurdering. Han var skjelven, men heldigvis var ingen andre involvert, og han ble ikke skadet, sier en kilde til avisa om det som skjedde.

Erik ten Hag valgte å la Antony stå over kampen mot Bournemouth 3. januar, og var ikke villig til å si noe annet enn at brasilianeren var skadet.

Se høydepunktene fra Everton-kampen (inkludert Antonys mål) her: 

Powered by Labrador CMS