Manchester United v Nottingham Forest - Premier League

— Jeg gjør ikke bare drømmen min virkelig nå, men også din

Publisert Sist oppdatert

Antony har blitt intervjuet til lørdagens utgave av United Review og under samtalen kom det tydelig fram hva som er det viktigste for ham, nemlig familien hans.

Antony vokste opp i et tøft miljø og fotball ble en fluktvei fra hverdagens påkjenninger. Det å spille profesjonelt ble raskt en realistisk ambisjon, men for å oppnå den «umulige» drømmen, trengte han støtte fra familien.

Antony mener at ingenting av det han har oppnådd kunne skjedd uten veiledning fra en stolt eldre bror, som presser ham til å forbedre seg hver eneste dag.

— Han har vært med meg gjennom tykt og tynt. Jeg har alltid sett opp til ham, og han har alltid vært ved min side gjennom de vanskeligste tidene vi har vært igjennom, sier Antony om sin eldre bror Emerson.

Antony med broren og agenten Emerson. Bildet er hentet fra Antonys Instragram-profil.

— Det var broren min som tok meg med til en futsalbanene og lærte meg dribling. Jeg beundrer ham veldig. Jeg elsker ham så mye, og jeg vil alltid se ham som et av mine idoler.

— Han er virkelig stolt av meg. Han drømte også om å bli fotballspiller, men han klarte det ikke. Han er glad på mine vegne, og jeg har sagt til ham: «Jeg gjør ikke bare drømmen min virkelig nå, men også din, jeg vil at du skal oppleve alle disse øyeblikkene med meg».

 

Powered by Labrador CMS