ant2

Forbereder anklage mot Antony i England

Publisert Sist oppdatert

På banen jobber Antony alt han kan for at 2023/24-sesongen skal bli bedre, men det er noen mørke skyer som henger over ham.

Utenfor jobber eksen og representantene hennes med å samle sammen en anklage mot United-spilleren, som skal leveres til påtalemyndigheten i England. Der anklages han for flere tilfeller av vold i hjemmet.

Denne anklagen er allerede sendt inn i Brasil, der saken fortsatt er under etterforskning. For øyeblikket blir vitner avhørt der.

Antony har tidligere i sommer selv fullstendig avvist anklagene, etter at dette først ble kjent som en sak tidlig i juni.

Nå skriver UOL uansett at de har sett et 70-siders langt dokument, hvor det skal være samlet bevis for hvordan Antony har mishandlet og vært aggressiv mot eksen. Dette skal brukes for også å reise sak mot Antony i England.

– jeg ble kontaktet via hennes advokater i Brasil for å representere henne overfor påtalemyndigheten og politiet i Manchester. Jeg har også tatt kontakt med de av Antonys advokater som håndterer sånt som dette, og de var overrasket, sier advokat Vanessa Souza til UOL.

I tidligere samtaler med UOL har Antonys eks fortalt om ulike former for misbruk, blant annet trusler, kroppsskade og at hun ble sperret inn i sitt eget hjem, mens hun bodde i Europa sammen med den nåværende United-spilleren.

I slutten av juni skrev United-spilleren følgende på sin Instagram-konto:

«Til venner, fans og følgere.

For dere, etter å ha gitt min uttalelse på politistasjonen der etterforskningen som involverer meg blir utført, ønsker jeg å snakke offentlig for første gang siden jeg ble falskt anklaget for overgrep. 

Jeg holdt meg i stillhet frem til nå  slik at ingenting kunne forstyrre etterforskningsprosessen, men i alle disse dagene led familien min og jeg i stillhet. Til tross for at jeg er født og oppvokst i et svært trengende samfunn, har jeg aldri vært i en lignende situasjon, hvor en falsk overfallsanklage resulterte i en foreløpig og urettferdig offentlig dom fra sosiale mediers side.

Etter avslutningen av etterforskningen vil min uskyld være bevist, med sikkerhet for at rettferdighet vil seire, og skaden som ble påført navnet mitt, vil være i fortiden. Takk for de utallige støttende meldingene jeg har mottatt i denne svært vanskelige tiden».

MERK: Både Casemiro og Antony er med i Brasils A-landslagstropp til kampene mot Bolivia og Peru i uka etter Arsenal-kampen tidlig i september.

Powered by Labrador CMS