Manchester United Announce New Signing

BEKREFTET: Antony er klar!

Sommerens femte United-signering er i boks.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United bekrefter torsdag formiddag at rekordovergangen for Antony Ajax er gjennomført.

Brasilianeren har signert på en femårskontrakt frem til juni 2027 med opsjon på ytterligere ett år.

– Dette er et utrolig øyeblikk i karrieren min å bli en del av de mest ikoniske klubbene i verden. Jeg er takknemlig overfor alle som har hatt troen på meg – spesielt familien min, alle trenere og lagkamerater.

– Uten de hadde jeg ikke kommet hit, sier Antony, som har 31 mål og 27 målgivende pasninger fordelt på 134 kamper for både Ajax og Sao Paulo.

Kantspilleren røper at Erik ten Hag – ikke overraskende – har spilt en helt sentral rolle i overgangen som skal være verdt nærmere 100 millioner euro.

– Å spille under ham i Ajax var helt perfekt for meg og utviklingen min. Måten han ønsker å spille fotball på og måten han trener oss på får ut det beste i meg, og jeg er veldig spent med tanke på hva han har fortalt meg om planene sine og ambisjonene sine her, forteller han.

– Tiden min i Ajax var fantastisk, og jeg vil alltid være takknemlig for tilliten de viste meg. Men nå er jeg klar for neste utfordring, og jeg klarer ikke vente til jeg skal møte lagkameratene mine og til å bidra til at Manchester United skal oppnå suksess, sier han videre.

Fotballdirektør John Murtough har følgende å si om klubbens ferskeste tilskudd:

– Antony er et av de mest spennende, unge talentene i europeisk fotball og har akkurat den profilen vi ønsker til det offensive, dynamiske laget Erik (ten Hag) bygger.

– Vi har blitt spesielt imponert over ønsket hans om å komme hit til Manxchester United og til å være en del av langtidsprosjektet vårt om å føre klubben tilbake til nivået alle forventer, sier Murtough til ManUtd.com.

Fra før har United signert Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Christian Eriksen og Casemiro. I tillegg forventes det at låneavtalen til Martin Dubravka bekreftes før overgangsvinduet stenger.

Powered by Labrador CMS