antony

Antony åpner opp: — Anklagene er falske

Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne måneden ble Antony anmeldt for vold og trusler. Antonys ekskjæreste la inn en politianmeldelse mot han for vold i hjemmet, kroppsskade og trussel.

Saken ble mye omtalt og diskutert i media, og det ble dratt konklusjoner i begge retninger. Ekskjæresten det er snakk om, gjorde også et intervju med Record TV (HER omtalt av Marca) hvor hun snakket om anmeldelsen hun la inn.

Dette har gjort mye skade på Antonys navn, og han har nå sett seg nødt til å omtale saken selv for første gang siden anklagene kom.

På Instagram-story delte Antony sine tanker, hvor han også hevder at han er uskyldig. 

«Til venner, fans og følgere.

For dere, etter å ha gitt min uttalelse på politistasjonen der etterforskningen som involverer meg blir utført, ønsker jeg å snakke offentlig for første gang siden jeg ble falskt anklaget for overgrep. 

Jeg holdt meg i stillhet frem til nå  slik at ingenting kunne forstyrre etterforskningsprosessen, men i alle disse dagene led familien min og jeg i stillhet. Til tross for at jeg er født og oppvokst i et svært trengende samfunn, har jeg aldri vært i en lignende situasjon, hvor en falsk overfallsanklage resulterte i en foreløpig og urettferdig offentlig dom fra sosiale mediers side.

Etter avslutningen av etterforskningen vil min uskyld være bevist med sikkerhet for at rettferdighet vil seire, og skaden som ble påført navnet mitt, vil være i fortiden. Takk for de utallige støttende meldingene jeg har mottatt i denne svært vanskelige tiden».

Powered by Labrador CMS