Manchester United v Chelsea FC - Premier League

Dette sa Ten Hag om skaden til Antony

Publisert Sist oppdatert

Da Erik ten Hag møtte til intervju med MUTV før serieavslutningen mot Fulham kom nederlenderen med en meget gledelig nyhet rundt skaden til Antony.

– Vi har alle sett at han var i store smerter når han gikk av sist, men de sjekkene vi har gjort viser at det ikke ser så ille ut.

– Det er en god mulighet for at han kan bli klar til cupfinalen.

Akkurat det var det nok ikke mange som trodde da brasilianeren ble båret av banen mot Chelsea torsdag.

Jakter rekord

Ten Hag har gjort seks endringer på laget, men ser ikke på det som et tegn på at spillere spares inn mot cupfinalen mot City om seks dager.

– Vi hadde kamp på torsdag, det hadde ikke vår motstander. Vi ønsker å ha spillere som er helt friske og vinne denne kampen. Vi kan sikre oss tredjeplassen og vil kan tangere en sesongrekord med 27 seiere (på Old Trafford på en sesong). Det har kun skjedd en gang i historien til denne fantastiske klubben.

Når det gjelder Garnacho, som får sjansen fra start og nok starter ute til venstre er Ten Hag klar på at unggutten har gjort seg fortjent til en startplass.

– Han fortjener å starte og det er også det neste steget for ham, det å være i startoppstillingen vår. Vi har sett hvilken effekt han kan ha når han kommer inn fra benken, men vi må også være ærlige og gi ham tilliten for han har allerede vist flere ganger at han kan gjøre en god jobb også når han starter.

Powered by Labrador CMS