us31

Nå kan du lese store saker om Ten Hag og Antony

Publisert Sist oppdatert

Du som er Premium medlem skal nå ha fått medlemsbladet til en postkasse nær deg.

Du som er digitalt medlem kan nå også lese bladet, her på united.no eller via app.

IKKE MEDLEM? For bare 29 kroner i måneden får du full tilgang til united.no og dette 116 sider store magasinet levert til postkassa di. Vi ettersender selvsagt til nye abonnenter.

INNHOLD I US3:

  • TEN HAG: Hvorfor er barndomsklubben Bon Boys fremdeles så viktig for United-manageren? Hvorfor er de små detaljene så uhyre viktige for Erik ten Hag? Hvordan er det å spille for den karismatiske, men også krevende, manageren? Og hvordan ser sjefen selv på sine første seks måneder som United-manager? Bjarte Valen besøkte både barndomsklubben i Haaksbergen og møtte Erik ten Hag på Carrington
  • EN AV FERGIES FØRSTE SIGNERINGER: Han var blant de første Alex Ferguson knyttet til seg i 1986. 36 år senere holder 82-årige Jack Fallows utrolig nok fremdeles koken som talentspeider i United, noe han viste da sørget for at Zidane Iqbal kom under klubbens vinger.  
  • STOR PUB-GUIDE: Har du ofte grublet på hvilke puber som er de beste i Manchester? Vi gir deg oversikten over de beste pubene som du bør besøke neste gang du er i Manchester og forteller historien om hvordan de tradisjonelle vannhullenes eksistens trues av de store kjedene.
  • DE BESTE UNITED-BØKENE: Det har vært en produktiv bokhøst sett med Manchester United-øyne. Vi har lest flere av dem og gir deg våre anbefalinger som du kan ønske deg til jul. 
  • I TILLEGG FÅR DU: Andy Mitten skriver om storkampene mot Barcelona og beskriver to stormakter som må gjenoppbygges, mens Rene Meulensteen analyserer det første halvåret under landsmannen Erik ten Hag.
  • Og mye, mye mer…

Slik leser du bladet digitalt

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så «min side» fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På «min side» velger du «United Supporteren». Så velger du riktig sesong (2022/23) og nummer 3 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp «United-Supporteren» og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Hvis du vil lese gamle utgaver på appen så må du sveipe til høyre, slik at du får opp menyen for dette til venstre i appen.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) for 12 måneder her.

Powered by Labrador CMS