conte42

Ærlig Conte: – Vi fremstod litt redde

Publisert Sist oppdatert

United kjørte over Tottenham på Old Trafford onsdag kveld, og etterpå var det en slagen Antonio Conte som møtte pressen.

Han begynte pressekonferansen med et stort sukk, slet i perioder med å finne de rette ordene og kikket mye ned.

– Måten vi gikk til kampen på – vi fremstod litt redde og det viste seg. Jeg liker ikke det. Du må gå til en kamp som denne for å krige, og på slutten av kampen så dør enten du eller motstanderen, men i denne kampen så var det ingen match mellom lagene på dette.

– Vi må være ærlige. Dette fortjente United å vinne. De startet kampen veldig bra. De skapte målsjanser, mens vi ikke kom i gang med kampen. Vi gjorde også en rekke enkle feil, så det ble vanskelig.

– Det var heller ikke første gangen dette skjer denne sesongen. Tabellen ser bra ut, ja, men hver gang vi spiller en kamp med et høyt nivå så sliter vi. Det var sånn mot Chelsea, vi tapte mot Arsenal og her tapte vi mot United, så når nivået er høyt så sliter vi.

– Så hører jeg av og til at vi skal være tittelutfordere….

Conte begynner å le da han sier det.

– Men i løpet av ni-ti måneder kan man ikke gå fra 9. plass til det. Spesielt når man endte forrige sesong 20 poeng bak ligamesteren.

– Så vet jeg at United også sviktet forrige sesong, men normalt er de et Champions League-lag. Vi er skuffet. Ja, det går an å tape kamper som denne, men jeg mener at vi må vise mye mer, sa Tottenham-manageren.

Se videosammendrag fra kampen her.

 

Powered by Labrador CMS