ronniecon

– Hadde aldri skjedd under min ledelse

Publisert Sist oppdatert

Manchester United fikk en leksjon servert av Manchester City på Etihad søndag.

I den taktiske analysen som Øyvind Eide leverte til united.no i etterkant kunne du lese om det store rommet som United avga på midtbanen og om naiviteten Ten Hag viste med den tilnærmingen som ble valgt.

Det er flere som har kommet med reaksjoner til hvordan Uniteds plan mot City.

En som har kastet seg på og uttalt seg om det han så søndag er Tottenham-manager Antonio Conte.

I The Times uttaler Conte seg i frie ordlag:

Du kan slippe inn seks, sju eller åtte mål, i England skjer det mange ganger. I min karriere har det aldri, aldri skjedd. Jeg liker ikke å spille så åpent og slippe til så mye plass og slippe inn seks, syv eller åtte mål. Jeg har vunnet i England og jeg har vunnet mye i fortiden min, og jeg mener jeg kan lære fotball til mange mennesker.

– Et hvert lag må tenke og forstå måten å spille forskjellige kamper på.

Dette kan ikke tolkes som noe annet enn et direkte stikk mot United, som gikk i mot det å ansette italieneren som ny manager da Solskjær fikk sparken forrige sesong. Kanskje også et stikk til mot United-manager Ten Hag om at det samme ikke funker mot alt motstand?

En ting som er helt sikkert er at verken Ten Hag eller spillerne i garderoben vil være bekjent av det som ble levert på søndag.

I pausen skal det ifølge rapporter fra The Sun ha vær en svært høylytt seanse.

Kaptein Bruno Fernandes og midtstopper Lisandro Martinez skal ha vært rasende og så høylytte i sine ytringer i garderoben at det kunne høres langt utover Uniteds garderobe.

 

Powered by Labrador CMS