Jeraited

United-spillerne stiller seg bak videre kneling

Publisert Sist oppdatert

Spillere fra samtlige 20 Premier League-klubber vil fortsette å knele foran den kommende sesongens kamper, for å markere avstand mot rasisme. Det skriver Premier League på sin nettside.

«Avgjørelsen støttes helhjertet av Premier League» står det videre i meldingen.

I tillegg til markeringen før kampstart, kommer både spillere og dommere til å være «No Room For Racism»-merket på trøyeermet.

Flere United-spillere, blant andre Bruno Fernandes, Harry Maguire og Teden Mengi, har gått ut på Twitter for å meddele at både de og samtlige av lagkameratene er helt og holdent med på å fortsette knelingen.

– Alle spillerne i Manchester United støtter fullt og helt avgjørelsen om å fortsette å knele i Premier League denne kommende sesongen. Vi har sagt flere ganger som individer, som lag og som klubb at vi er forente mot rasisme. Vi må fortsette å sende samme budskap – nå mer enn noen gang, står det i teksten.

– Vi håper disse handlingene fortsette å ha en påvirkning og leder til positive endringer, spesielt med supporterne tilbake på stadion for å støtte oss. Rasistisk hets kan ikke bli tolerert i noen form eller på noen plattform og sammen må vi fortsette å bekjempe det.

Powered by Labrador CMS