AM9

Tror ikke han blir i Sevilla: – Veldig komplisert

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial er blant spillerne som går en usikker United-fremtid i møte, men franskmannen går nå langt i å antyde at han i alle fall ikke spiller i Sevilla etter sesongen.

Angriperen har vært utlånt til Andalucía-klubben siden januarvinduet, men har ikke blitt noen kjempesuksess. På ti kamper – åtte av dem fra start – har 26-åringen scoret ett mål.

– Jeg anser det som veldig komplisert å skulle bli i Sevilla, sier Martial til ABC Sevilla, her gjengitt av Manchester Evening News. 

– Men jeg tenker ikke så mye på det nå. Jeg kom hit vel vitende om at dette kom til å vare i seks måneder, og at jeg deretter helt sikkert måtte returnere til Manchester United. 

Martial forteller at han nå er helt ferdig med skaden som holdt ham ute av flere kamper, og at han er fullstendig klar til å hjelpe sine lagkamerater på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán igjen.

martial170322
SEVILLA-SPILLER: Anthony Martial har fått mer tillit i Sevilla enn han fikk i United tidligere i sesongen, men franskmannen står fortsatt bare med ett mål i Spania.

Der håper han at han kan vise seg fra sin beste side fra nå og frem til slutten av sesongen.

– Jeg er på saken. Jeg kom hit for å nyte fotballen igjen etter en lang stund uten spilletid, sier Martial.

– Jeg vet at jeg kan prestere på et høyt nivå, og jeg jobber med det. Men det har vært vanskelig, først og fremst på grunn av skaden, men også på grunn av tilpasningen til en ny klubb og en ny by. Det har vært vanskelig med språkbarrieren.

Franskmannen håper å bidra til en Champions League-plass for Sevilla, som takk for støtten fra supporterne i Andalucía.

– Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen av å spille for en ny klubb, spesielt en av Sevillas størrelse, samt det å få minutter i beina igjen. Klarer vi å havne blant de fire beste lagene har vi nådd målet vårt, og da vil jeg være fornøyd på fansens vegne, siden de har vært så snille med meg siden jeg kom.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS