martial3243

Martial bekrefter at han var ønsket av Juventus og Barcelona

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial har gått på utlån til Sevilla, der han skal spille ut sesongen, men franskmannen kunne i stedet ha endt opp i Catalonia eller i Torino, skal vi tro spilleren selv.

Til Diario Sevilla sier nemlig angriperen at det var interesse fra Barcelona og spesielt Juventus i januarvinduet.

– Andre store klubber prøvde å overbevise meg, men jeg foretrakk å komme til Sevilla, fordi jeg visste at Sevilla er en god klubb – en familieklubb. For meg var det den riktige avgjørelsen, sier Martial, som bekrefter at Juventus også hadde et stort ønske om å hente ham:

– Ja, det er sant. De prøvde å signere meg. Men jeg snakket med agenten min og fortalte ham at jeg foretrakk å reise hit i stedet, sier Martial før han bekrefter at også Barcelona var i kontakt med agenten hans.

FC Barcelona v Club Atletico de Madrid - La Liga Santander
VAR XAVI INTERESSERT I MARTIAL? Franskmannens uttalelser tyder i alle fall på det.

Martial forklarer at valget blant annet handler om at han har fått lovnader om spilletid, noe som er viktig for ham, ettersom han ønsker å slå seg inn i den franske troppen før VM senere i år.

Derfor har han også gått med på å ta et lønnskutt for å komme seg til Andalucía.

26-åringen fikk debuten sin i 0-0-kampen mot Osasuna foregående helg og han forteller at han allerede kjenner forskjellen på engelsk og spansk fotball.

– Det er ikke helt det samme. Premier League er mer intenst, samtidig som det er mer ballbesittelse i La Liga. Men jeg behersker begge deler. Jeg liker å ha ballen i små rom, så jeg tror det vil være bra for meg å være her, sier Martial, som også kjenner forskjellen på den generelle tilværelsen mellom Manchester og Sevilla:

– Manchester United har mange fans over hele verden. Men her, i byen Sevilla, føles det som det er en familie. Når jeg går nedover gaten er alle glade for å hilse på meg og ber om bilder og slike ting.

Manchester United v West Ham United - Premier League
NAVNEBRØDRE: Anthony Martial og Anthony Elanga var to store glis etter at United tok seieren på overtiden av hjemmekampen mot West Ham.

I Sevilla spiller Martial under den tidligere spanske landslagssjefen Julen Lopetegui, som også er blant navnene som har blitt nevnt i forbindelse med jobben som permanent United-trener fra sommeren av.

Dermed er det ikke direkte utenkelig at Martial kan øke sine sjanser for videre United-spill også etter sommeren ved å imponere i spansk fotball. Franskmannen har uansett bare gode ting å si om sin nåværende sjef på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

– Lopetegui er en veldig god trener. Han har sin stil og han vet hva han ønsker fra deg og hva han vil at du skal bringe til laget. Han er også en veldig god person, som alltid er nær spilleren. Han er en veldig god trener for oss.

Det er heller ikke direkte utenkelig at Martial etter hvert også bestemmer seg for å bli i Sevilla. Det vil han dog ikke si så altfor mye om på nåværende tidspunkt.

– For øyeblikket skal vi bare være her i fire måneder. Jeg har jo kontrakt med Manchester United. Men som jeg har sagt tidligere, vet man aldri med fotballen. 

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS