Martial tilbake som spiss mot Sheffield United?

Publisert Sist oppdatert

Edinson Cavani har ledet United-angrepet i de to siste kampene, borte mot Fulham i ligaen og hjemme mot Liverpool i FA-cupen.

Kanskje ligger det likevel an til et bytte i kortene før onsdagens viktige hjemmekamp mot bunnlaget Sheffield United.

Anthony Martial har nemlig levert varene mot dem de to siste gangene.

For bare en drøy måned siden hadde franskmannen både scoring og målgivende i bortekampen mot Sheffield United, og i hjemmekampen mot samme lag i sommer scoret Martial sitt første hat trick for United.

– Spilte seg opp med scoring, fint forspill til Rashford og en nesten-scoring. Skal også ha et lite pluss for touchet før Rashfords 3-1, het det på Supporterklubbens spillerbørs etter 3-2-seieren i desember.

– Hans aller beste opptreden i United-drakten, het det etter hat tricket i sommer.

Det betyr fire mål og én målgivende og direkte involvert i fem av Uniteds seks siste scoringer mot onsdagens motstander.

GLAD: Slik så det ut da Martial scoret alle tre målene mot Sheffield United i sommer.

Hvis Ole Gunnar Solskjær igjen bruker Martial som ren spiss onsdag så er det forresten nå en god stund siden sist det skjedde. Martial gikk inn i sesongen som Uniteds førstevalg som spiss, men har nå ikke blitt brukt i rollen på fem kamper.

Cavani var spiss mot Liverpool i FA-cupen, Fulham og Burnley, Marcus Rashford var det mot Liverpool i ligaen og Mason Greenwood startet på topp i FA-cupkampen mot Watford.

Martial har i stedet vært kantspiller, men kanskje blir det altså en ny rolle på ham onsdag kveld, etter at Edinson Cavani har spilt to kamper på rad – og United etter Sheffield United-kampen står foran en tøff langhelg med kamp borte mot Arsenal lørdag og hjemme mot Southampton neste tirsdag.

Powered by Labrador CMS