– Han har alt du kan ønske deg i en god midtspiss

Anthony Martial fikk ros fra BT Sport-trioen Paul Scholes, Robin van Persie og Owen Hargreaves.

Publisert Sist oppdatert

United spilte ingen stor fotballkamp mot FC København, men avanserte, og en av grunnene til det var Anthony Martial.

Avslutningene satt ikke helt for Martial denne gangen, og han ble stoppet av FCK-keeper Karl-Johan Johnsson gang på gang, men for tredje kamp på rad spilte Martial en helt avgjørende rolle for at Manchester United endte opp med å vinne kampen.

Han skapte en del for United, og skaffet også straffesparket som til slutt sendte United videre.

Ros fra United-heltene

I BT Sport-studioet satt Paul Scholes, Robin van Persie og Owen Hargreaves, og de hadde mye positivt å si om Uniteds nummer ni.

– Jeg liker ham, jeg har alltid likt ham, men er han en spiss eller en kantspiller [har spørsmålet vært] – han ser mer og mer ut som en nier for hver gang jeg ser ham. Når han løper rett mot en spiller, så er han ustoppelig. Jeg kan ikke helt se hvordan du kan stoppe ham, sa Scholes.

LIKER DET HAN SER AV MARTIAL: Paul Scholes.

– Det jeg liker med Martial er at han har et øye for lagkameratene sine også. Han spiller ikke bare for seg selv – han vet når han må gå for det selv, men han har alltid et øye for lagkameratene også, mente Robin van Persie.

– Det er det som etter min mening skiller ham fra veldig gode spillere, og gjør ham til en verdensklassespiller, fordi han har alt. Han kan legge til rette med målgivende pasninger, han kan drible, han er rask… men han er alltid veldig bevisst på hva som skjer rundt seg.

Scholes var enig.

– Han har alt du kan ønske deg i en god midtspiss.

VET LITT AV HVERT OM DET Å VÆRE EN GOD MIDTSPISS: Robin van Persie.

– Hvem sleit ikke under Mourinho?

Det har uansett ikke alltid vært slik at Martial har fremstått på denne måten, og Scholes anerkjente også det at disse egenskapene de roste ikke alltid har vært fremtredende hos franskmannen.

Owen Hargreaves likte også det han så av Martial, og en endte opp med følgende utveksling mellom de tre tidligere United-spillerne i BT Sport-studioet:

Hargreaves: – Alle har en sterk mening om Martial, men alle spillere som har spilt spillet vil vite at det er en veldig spesiell spiller der inni, men tidvis har det sett ut som om han kunne investere mer [innsats] i spillet sitt. I dag kunne du se… wow, han er en Ferrari, er han ikke? Van Persie har rett, han så ut som en spiller verdt 100 millioner.

Van Persie: – Han sleit under Mourinho, gjorde han ikke?

Scholes: – Hvem gjorde ikke det?

SLET: Anthony Martial.
Powered by Labrador CMS