Sju av ti ville solgt om United fikk et høyt Martial-bud

Publisert Sist oppdatert

Han har tilsynelatende tapt det første slaget om spissplassen med Edinson Cavani, og kampen om en plass på laget blir heller ikke enklere av at Jadon Sancho kommer inn.

Forrige sesong var en stor nedtur for Anthony Martial, og mange supportere har mistet troen på franskmannen.

Samtidig scoret jo Martial også 23 mål i 2019/20-sesongen, og medspillerne kåret ham til sesongens spiller.

Martial har rett og slett variert en del i prestasjonene etter at United signerte ham fra Monaco.

Tidvis er han en verdensklassespiller, tidvis er han ganske langt fra å være det – og drømmen er jo selvsagt at han skal prestere ganske stabilt på sitt beste nivå.

Hvor realistisk er det? Er det bedre å selge ham hvis United får et godt bud på ham, eller er sjansen stor for at det vil bli frustrerende fordi han kommer til å slå ut i full blomst et annet sted?

STORSPILTE: Anthony Martial etter å ha gitt United ledelsen i byderbyet mot Manchester City, våren 2020.

Flesteparten har mistet troen

Supporterklubben har jevnlig en sjekk blant et representativt utvalg av medlemmene våre for å høre hva dere synes om ulike ting med United.

I slutten av juni sendte vi ut en medlemsundersøkelse, og vi har tidligere skrevet om hva dere mener om sommerens Pogba-situasjon, keepersituasjonen, hvilken posisjon dere mener at det er viktigst å forsterke og hvem dere mente var viktigst å signere av Sancho og Varane (spørsmålene ble da naturligvis stilt før Sancho-enigheten ble bekreftet).

Respondentene ble der spurt hva som burde bli gjort hvis United hadde fått et bud på 40 millioner pund for Martial, med svaralternativene «behold ham – han kan bli viktig igjen», «selg – jeg har mistet troen» og «usikker».

Der kom det frem at hele 71% valgte «selg – jeg har mistet troen».

17% ga uttrykk for at de er usikre på hva som burde bli gjort i et slikt tilfelle, mens bare 12% gir definitivt uttrykk for at de ville beholdt ham.

Til sammen er det altså 88% som enten ville solgt, eller som er usikre på hva de ville gjort.

 

martialpol21

Så ville det selvsagt vært spennende å se hvordan resultatene hadde blitt hvis vi hadde sagt 30 millioner pund, og ikke 40. Hvor mange ville fortsatt ment at United burde selge, og hvor mange ville ment at det ville vært lurere å beholde 25-åringen?

Martial har scoret 78 mål på sine 258 kamper for klubben.

Powered by Labrador CMS