martial ten hag

Martials skadeproblemer: – Hver gang er det på forskjellige steder

Publisert Sist oppdatert

20 kamper har Anthony Martial gått glipp av denne sesongen, fordelt på fem ulike perioder, ifølge Manchester Evening News.

Forrige uke pådro franskmannen seg en hofteskade som holdt ham ute av lørdagens kamp mot Crystal Palace, og som gjør at han mister dagens kamp mot Leeds.

Tidligere skal ha det ha vært snakk om skader i hamstringen, akillesen, ryggen, samt muskulære plager.

LES OGSÅ: – Det endrer tilnærmingen din til overgangsvinduet

– Hver gang er det på forskjellige steder. For øyeblikket er det hoften hans, sier Erik ten Hag.

Wolverhampton Wanderers v Manchester United - Premier League
SKADEUTSATT: Anthony Martial har slitt stort med skader denne sesongen.

– Spilleren som har brukt flest timer på Carrington

United-sjefen er uansett klar på at Martial har en viktig rolle i laget, og at spissen selv gjør alt han kan for å holde seg skadefri.

– Han er ikke alltid tilgjengelig, men jeg ser også den andre siden når han er tilgjengelig. Han har aldri vært 100 prosent denne sesongen, men han har hatt en stor innflytelse hver gang han er tilgjengelig, selv om han er på 80, 85, 90 prosent.

– Så vi gjør alt vi kan og Anthony Martial gjør alt han kan. Jeg tror Martial er spilleren som har brukt flest timer på Carrington denne sesongen, for å returnere fra skade, for å komme tilbake. Det er virkelig synd på ham, han er skuffet.

– Han er ikke alltid tilgjengelig og vi ønsket at han alltid skal være tilgjengelig, fordi det vil forbedre oss og fordi rutiner kan ikke bli rutiner når du ikke alltid er tilgjengelig.

LES OGSÅ: (+) Skjer for første gang på 56 år

Roser erstatteren

Siden Wout Weghorst ble hentet i januar har i stedet den høyreiste spissen startet på topp for United de siste seks kampene.

Nederlenderen står med én scoring så langt, men Ten Hag er uansett fornøyd med ham.

– I mange scenarior kan jeg se at det er veldig bra med Wout, og i andre scenarior er det bedre med Martial, men Martial har noen evner han legger til, han har noen ferdigheter, han kan være mer variabel.

– Men hva som definitivt er riktig er at Wout Weghorst virkelig gjør en god jobb for oss i pressingen. Hans offensive bevegelser er veldig bra og han er den som gjør gjør at spillerne rundt ham spiller bedre, skaper rom og han har også noen bidrag i boksen.

Manchester United v Crystal Palace - Premier League
FÅR ROS: Erik ten Hag er fornøyd med Wout Weghorsts bidrag så langt.

– Som et lag, må vi jobbe bedre for å forutse bevegelsene hans, fordi bevegelsene hans er gode. Ganske mange ganger har han vært nære, som headingen i stolpen mot Forest. Det var en straffe mot Forest som han ikke fikk. Han har hatt mange gode involveringer og allerede mange gode bidrag til resultatene våre.

Powered by Labrador CMS