Melbourne Victory v Manchester United

Ten Hag holder døren åpen for Martial: – Sikker på at han kan slå tilbake

Publisert Sist oppdatert

Med to scoringer mot Liverpool og Melbourne Victory har Anthony Martial sørget for at han er en av sommerturneens «snakkiser» så langt.

Samtidig råder usikkerheten rundt Cristiano Ronaldo, og hvem som skal være Erik ten Hags førstevalg på topp dersom portugiseren skulle forsvinne.

Den nederlandske United-manageren erklærer at United-toget på ingenting måte er kjørt for Martial, som kom fra en svak sesong i Sevilla.

– Jeg er sikker på at han kan slå tilbake og bli enda bedre, sa Ten Hag på pressekonferansen etter 4-1-seieren mot Melbourne Victory.

– Når han er fokusert, motivert og jobber hardt, vil han levere fordi han er en god spiller. Alt er opp til ham.

Forrige sesong ble Martial sendt til Sevilla etter noen uker preget av konflikter under Ralf Rangnick. I Spania ble det bare én scoring på tolv kamper.

Mot Liverpool og Melbourne Victory har franskmannen vist takter som kan minne om 2019/20-sesongen, da han scoret 23 mål for Solskjær.

Samtidig har spesielt Jadon Sancho vist lignende tendenser på høyrekanten. Åtte mål har United scoret på de to første kampene.

– Jeg er sikker på at det kommer til å være enda bedre når vi kommer til sesongen. Vi må ha trusler på begge sider og i midten. Skal du være kreativ mot lag som ligger lavt, må trusselen kommer fra alle kanter, sa Ten Hag.

Det ene baklengsmålet ble imidlertid tema både på united.no og i engelske medier etter 4-1-seieren mot Melbourne Victory. Ten Hag ønsket ikke å klandre Victor Lindelöf og Harry Maguire for at stopperparet ikke hang med i svingene.

– Jeg vil ikke snakke om enkeltspillere. Det skjedde på grunn av en feil høyt i banen, og så blir det følgefeil på grunn av det. Det skjedde ikke på grunn av én spiller. Det var laget som gjorde feil.

På pressekonferansen opplyste Ten Hag at det ikke er snakk om nevneverdige skader på David de Gea og Raphaël Varane. Tirsdag venter Crystal Palace i Melbourne.

Powered by Labrador CMS