Manchester United Press Conference

Se hva Ten Hag sa i pressekonferansen før fredagens kamp

Publisert Sist oppdatert

I pressekonferansen før tredje runde av FA-cupen, som spilles mot Everton fredag klokka 21:00, svarte Erik ten Hag på spørsmål om serien så langt og fredagens kamp.

– Cupen er alltid spesiell, synes jeg, og jeg vet at i Englands FA-cup er det enda høyere forventninger og høyere standard enn i Nederland.

Om keepersituasjonen og bakgrunnen for ny signering

Tidligere på torsdag ble det klart at United hadde hentet inn en ny keeper, etter at Martin Dubravkas lån ble avsluttet ved nyttår, fordi Newcastle hentet slovaken tilbake. 

— Martin Dubravka ble hentet tilbake og vi trenger tre keepere med erfaring, vi har noen unge og de gjør det bra, men vi har så mange kamper, så vi trenger tre gode keepere på trening, men også når det kommer problemer trenger man erfaring i mål for å nå målene og det man ønsker å oppnå.

— Jeg er veldig fornøyd med David, det er veldig åpenbart, han er vår nummer en, han er veldig god, men det kan alltid skje noe med David også, så det må man være forberedt på så man ikke bare har en.

degea3234
NUMMER 1: David de Gea er Erik ten Hags førstevalg mellom stengene.

— I fjor hadde jeg en situasjon med Ajax der tre keepere var skadet, og det er ikke noe man ønsker i en posisjon hvor man spiller om trofeer, og man må da sette inn en ung keeper. Man kan ikke akseptere det, det ødelegger sesongen. Det er det man må være forberedt på.

Om Rashford og hva han kan gjøre for laget

— Først av alt er det viktig å alltid holde fokus, uansett om man med i kampen eller ikke, fokus på å score mål. En spiller som Marcus, men også Anthony Martial, er 100% mentalt fokusert og konsentrert, de har ferdighetene og trenger bare et øyeblikk for å endre kampen i en positiv retning. Hvis han utvikler ferdighetene vil han score flere mål og bidra til en vellykket sesong.

Manchester United v AFC Bournemouth - Premier League
NY PERSONLIG REKORD: Rashford satte ny personlig rekord i kampen mot Bournemouth. Han har nå scoret i fire kamper på rad.

Om sesongen så langt, og fremtidige kamper

Ten Hag er forsiktig med å forvente trofeer eller å se for langt fram i tid.

— La oss si at vi er i en god posisjon, vi er der vi ønsker å være, men vi tar det fortsatt kamp for kamp, vi deltar i mange konkurranser og fokuserer fra kamp til kamp og tenker ikke for langt fram i tid, sa nederlenderen.

Om skadene i laget

Manageren forklarte også mer detaljert om Martials situasjon.

— Han er klar, men det er annerledes. Han har ikke spilt så mye i den første halvdelen av sesongen, så vi må bringe han forsiktig tilbake til 90 minutter.

— Han kan spille 90 minutter, men hvis vi bruker han i flere kamper på rad, må vi beskytte han slik at han kan ha styrken og energien til å spille i over 90 minutter hver tredje dag.

Ten Hag svarte også på spørsmål om Donny van de Beeks skade, men kunne ikke komme med en oppdatering enda, da de fortsatt holder på med undersøkelser. 

Les hva en fysioterapeut sa om skaden til Van de Beek.

dvb2
SKADET: Skaden Donny van de Beek påførte seg under kampen mot Bournemouth så vond og alvorlig ut.

 

Powered by Labrador CMS