AM9

– Det er sant når de sier jeg er ujevn

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial var brutalt ærlig i et intervju gjort med France Football. Her gikk han løs på både Mourinho og Solskjær mens han var fornøyd med tiden under Louis van Gaal.

LES OGSÅ: Slakter Solskjær i oppsiktsvekkende intervju

I andre del av intervjuet snakker franskmannen blant annet om kritikken han får for å være for ujevn i prestasjonene.

Her poengterer Martial at han sliter med å vise sitt beste når han ikke spiller regelmessig.

– Jeg er ikke upåklagelig,» sa han til France Football. – Når folk sier at jeg er ujevn i mine prestasjoner så er det sant. Når jeg spiller fast og føler at jeg har en plass i laget, går det ofte bra, men når jeg har blitt brukt mindre, er det sant at ytelsen min ikke har vært den samme.

– Det er en ond sirkel: Jeg er mindre effektiv, fordi jeg spiller mindre og derfor spiller jeg enda mindre. Da er det sånn at jeg noen ganger kan falle i prestasjonene mine. En spiller som Cavani, han er på 3000 % selv om han kun får noen få minutter.

KRIGER: Anthony Martial mener han ikke har den samme krigerske innstillingen som Cavani og klarer å påvirke et kampbilde i løpet av noen få minutter som innbytter.

Martial skryter også av både tidligere og nåværende lagkamerater. Franskmannen hyller både Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo som ærlige og ydmyke typer som villig gir av seg selv til de yngre spillerne.

–Dersom vi skal snakke om det å være ekte, så må jeg snakke om Wayne Rooney. Han er den beste spilleren jeg spilte med. Han ga alltid absolutt alt for laget, alltid på 100 %, ingen oppstyr. Et monster. Og en modell som fotballspiller.

MØNSTERPROFF: Anthony Martial roser Wayne Rooney som en gjennomprofesjonell spiller som alltid ga 100 % for klubben.

– Det var det samme med Ronaldo. Superydmyk. Han jobber så hardt for å holde seg i så god form. Vi snakket ofte når vi var på treningssenteret om morgenen før vi dro på trening, og jeg så på hva han gjorde. Han er helt enorm.

– Han gir råd til sine lagkamerater og snakker om de små detaljene i måten han forbereder seg på. Både med mat og andre ting. Det fungerer tydeligvis ikke så verst for ham.

Powered by Labrador CMS