martial333

«Den største vinneren på touren», «Målet bør være over 20 scoringer»

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av det engelsk presse har skrevet om United etter 2-2 mot Aston Villa i den siste treningskampen i Australia.

Manchester Evening News, Samuel Luckhurst:

Spillerbørsen til førsteelleveren mot Aston Villa:

7: Fred, Dalot, Maguire, Sancho, Rashford
6: Lindelöf, Shaw, Fernandes, Martial
5: De Gea
4: Van de Beek

Se hele spillerbørsen og les vurderingene her.

United.nos spillerbørs? Den kan du se her

The Times, Paul Hirst:

Anthony Martial 2.0 must show pre-season form for Manchester United is not another false dawn

 

Lenge etter at sluttsignalet ble hørt på Optus Stadium så ventet fortsatt en del United-supportere på plassene sine nær spillerutgangen, med et håp om å få se spillerne en siste gang.(…)

United hadde gitt bort en 2-0-ledelse og mange av spillerne tuslet av banen med en dyster mine, men de fleste av dem bør være fornøyd med det de har prestert på touren, spesielt Anthony Martial.

Franskmannen har vært Uniteds beste spiller.

regnmar
LITT REGN, JA: I tilfelle noen ikke helt trodde på omtalen av det elendige været og dermed den vanskelige banen under kampen mot Aston Villa.

Den Martial som furtet under mesteparten av Mourinho-æraen og ble vurdert som overflødig av Ralf Rangnick har ikke vært å se. I stedet har vi fått en ny Martial, og Martial 2.0 er en spiller Ten Hag liker godt.

Det var vært fascinerende å følge Ten Hags treningsøkter. De har gitt innsikt i hvordan han vil spille – kjapp fotball, aggressiv fotball, dynamisk fotball, men det har også gitt innsikt i fryktfaktoren han har tatt med seg.

Varane ble irettesatt i Bangkok, Iqbal fikk høre «f***ing rubbish og Sancho fikk hårføneren på en annen trening. Ikke en eneste gang har Ten Hag imidlertid følt at han måtte ta Martial. Det er fordi 26-åringen har lytet til manageren, og så gitt alt. (…)

United trenere har også blitt imponert av presspillet hans. (…)

Martial har scoret hvert 74. minutt i Thailand og Australia. Det er selvsagt veldig bra, men vil ikke bety noe om han igjen blir den gamle Martial som misbrukte sjanser og raskt ble frustrert. Det er heller ingen garantier. (…)

I 2017 på USA-touren stod Martial bak en av Uniteds beste scoringer de siste fem årene. Så scoret han 11 mål i den påfølgende sesongen.

Martial bør ha et mål om å nå det dobbelte av det denne sesongen,  (…) og hvis han klarer å beholde fokuset blir det kanskje mer tid på benken enn det Cristiano Ronaldo egentlig ønsker denne sesongen.

Les hele saken her.

Daily Mail, Chris Wheeler:

Har skrevet saken «seks ting vi lærte i Perth», der noen av punktene er:

* Uniteds tre offensive spillere fortsetter med å spille bra sammen. (…) Martial, Sancho og Rashford har scoret henholdsvis tre, tre og to mål hver. Det er oppløftende fra en trio som totalt scoret 11 mål i hele forrige sesong.

* Det var bare minimalt med buing mot Harry Maguire lørdag, men for å være rettferdig med ham så gjorde han også veldig lite som rettferdiggjorde buing. Han scoret nesten selv, og reddet også en scoring.

* Donny van de Beek må levere mer.

Les hele saken her.

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News:

Erik ten Hag is giving Manchester United what they need now to give him what he needs

United vant tre kamper og spilte en uavgjort, og spillerne har på imponerende vis tilpasset seg den nye treneren. United ser ut til å ha fått en identitet igjen.

God fotball er også en av få garantier som kommer med Ten Hag-ansettelsen, men hvis han skal få suksess så trenger han også nok støtte – og Uniteds fremdrift på overgangsmarkedet i sommer har vært iskald.

Signeringene av Eriksen og Martinez bidro til positiviteten, men ta ett steg tilbake – ingen kan likevel kalle Uniteds sommerhandel en suksess til nå. En gratis spiller og to spillere fra æresdivisjonen kan ikke sies å kalles en overhaling av stallen eller et soleklart tilsvar på klubbens verste sesong på nesten 50 år.

Liverpool v Manchester United - Preseason Friendly

Det er fortsatt ingen sentral midtbanespiller på plass, og angrepet er en skade eller suspensjon unna å kollapse. (…) Akkurat nå er reservene for Sancho, Rashford og Martial nemlig Elanga, Pellistri, Amad og Chong. De tre siste kan også være blant de som forsvinner ut før vinduet stenger.

Antony er fortsatt på Uniteds radar, men Ajax-treneren har offentlig sagt at han kommer til å bli. Ajax var ikke så klare da det gjaldt Martinez, Gravenberch eller Haller. (…)

United insisterer på at de har alternativer til Frenkie de Jong, men det mistenkes at det er en mest et taktisk utspill mot Barcelona. Så langt har taktikken heller ikke virket.

Les hele saken her.

BBC, Simon Stone

Har saken fem ting han tar med seg fra United-touren:

* Erik ten Hag godtar ikke noe tull og tøys, uansett om det gjelder å reagere mot en dårlig pasning, blåse i fløyta si for å gjøre en drill på ny (…) eller reagere mot uakseptabel oppførsel utenfor banen.

* Ten Hag har fått mye av Martial, selv om det er altfor tidlig å si om dette kan fortsette stabilt.

* Sancho og Dalot er en god kombinasjon

* Cristiano Ronaldo. Det var fredag en klar endring fra Ten Hags side, da han gjorde det klart at det var avgjørende at United fikk tak i en ny spiss.

* Vi venter fortsatt på De Jong, men med Eriksen på plass så er det uansett mulig å se en enda mer konkurransdyktig midtbane for United.

Les hele saken her.

The Telegraph, James Ducker

Is this the season Manchester United striker Anthony Martial finally delivers on all that potential?

 

– Fortsett den gode jobben, ropte et par supportere til Anthony Martial da han kom ut av garderoben etter 2-2 mot Aston Villa.

Martial smilte og tok dem i hånda før han gikk ombord på spillerbussen, men han var tydelig lett og ledig i steget sitt da han gjorde det.

Det har vært noen klare vinnere under United preseason-tour – Diogo Dalot og Jadon Sancho er blant dem, men egentlig ingen mer enn Anthony Martial – som virket å være på vei ut av klubben på tampen av forrige sesong, men nå ser ut til å bli førstevalget til Erik ten Hag på spissplass når den nye sesongen starter.

Det er blitt tre mål på fire kamper, og det er en fornyet sult, energi, fokus og ordentlig kvalitet i Martials spill, både med og uten ball. (…)

Martial joker

Dette føles som en enten eller-sesong for Martial. Pre-season har gitt grunn til optimisme, men det må så brukes som et springbrett til noe bedre, ikke som enda en falsk start.

Les hele saken her.

Manchester Evening News, Isaac Johnson:

Har saken fire vinnere og fire tapere fra touren:

Vinnerne: Sancho, Martial, Iqbal, Bailly

Taperne: Lindelof, Garnacho, Telles, Elanga

Les hele saken her.

Powered by Labrador CMS