Pogba (2)

Frankrike svarte etter Pogbas tordentale – Bruno herjet for Portugal

Frankrike med United-trio fra start møter Finland. Bruno Fernandes sprudlet for Portugal som vant 3-0.

Publisert Sist oppdatert

Frankrike – Finland 2-0 (1-0)

VM-kvalifisering, Gruppe D. 1-0: Antoine Griezmann (25), 2-0: Antoine Griezmann (53)

Før VM-kvalifiseringskampen mot Finland serverte Paul Pogba en klar melding til sine kolleger på det franske landslaget etter en periode med skuffende resultater.

Tirsdag kveld fikk de franske supporterne se Frankrikes stjernegalleri slå tilbake med 2-0 mot Finland etter to scoringer av Antoine Griezmann.

pogbaaaaaaa
SMILENE TILBAKE: Paul Pogba og Frankrike sprudlet mot Finland og vant 2-0 i Lyon.

Pogba leverte selv en god kamp på midtbanen, mens United-kollega Raphaël Varane hadde en heller rolig dag på jobb. 

Mest gledelig sett med United-øyne var imidlertid Anthony Martials jobb i det franske angrepet. Samspillet med Karim Benzema og Antoine Griezmann skapte solid trøbbel for Finland og Ole Gunnar Solskjær vil garantert ha blitt tilfreds med det han så av Martial før helgens kamp mot Newcastle.

1-0 kom etter at Martial fant Benzema med en smart pasning. Benzema på sin side flikket elegant videre til Antoine Griezmann som banket ballen i nettmaskene.

Etter hvilen økte Griezmann til 2-0 fra skrått hold, men Frankrike hadde sjanser til å score både tre og fire. 

Frankrike er nå i førersetet i gruppe D med 12 poeng, hele 7 foran Ukraina og Finland som har henholdsvis 1 og 2 kamper til gode på Frankrike.

Vi fulgte kampen live: 

SLUTT: Frankrike slår tilbake etter svake resultater og kritikk. Raphaël Varane hadde en rolig dag på jobb, Paul Pogba var leken og god på midten, mens Anthony Martial viste takter i angrepet som Ole Gunnar Solskjær garantert vil sette pris på.

90 min: Dommeren legger til minst syv minutter. Det har vært noen skader i denne omgangen og det forklarer de mange tilleggsminuttene.

87 min: Finland og Pukki med en gigantisk sjanse etter en feilpasning i det franske forsvaret. Pogba og Lloris klarer i fellesskap å forstyrre finnen tilstrekkelig til at Frankrike slipper unna. Blir Finland snytt for straffe. Kanskje…

85 min: Benzema med en stor mulighet, men skuddet reddes av Lukas Hradecky.

84 min: Nå leker Paul Pogba seg. Herlige overstegsfinter og dragninger som høster applaus.

83 min: Finland på en sjelden visit, men Pukki klarer ikke å få avsluttet.

80 min: Anthony Martial takker for seg og erstattes av Ben Yedder. Kom ikke på scoringslisten, men United-spissen gjorde likevel en god figur.

78 min: Frispark for Frankrike i gunstig posisjon, men skuddet fra Benzema går rett i muren.

70 min: Pogba med noen fine detaljer før Griezmann avslutter like utenfor. Frankrike var under press før denne kampen, men har vært skikkelig gode i kveld.

Anthony Martial har fått kritikk for sesongstarten i United-trøyen, men i dag har Martial vært både frisk og leken. Samspillet med Benzema og Griezmann har gitt finnene store problemer. 

60 min: Kjempesjanse for Griezmann til å score hattrick. Nydelige kombinasjoner av trioen Benzema, Martial og Griezmann. Sistnevnte avslutter fra 8-9 meter like over mål. Der burde kampen vært avgjort.

53 min: MÅL FOR FRANKRIKE: Lekker scoring av hjemmelaget. Benzema starter angrepet og Antoine Griezmann får avsluttet fra skrått hold. Det gjør han på mesterlig vis og sender Frankrike opp i en tomålsledelse. Nå blir det vrient for våre finske venner.

52 min: Frankrike med tilsynelatende bra kontroll på kampen. Men så lenge det kun er ett mål som skiller lagene kan det meste skje.

2. omgang er i gang.

PAUSE

37 min: God sjanse for Benzema og Frankrike. Fine kombinasjoner av Griezmann og Martial i forkant, men skuddet fra Benzema blokkeres i siste liten. 

25 min: MÅL FOR FRANKRIKE: Antoine Griezmann spilles lekkert fri av Karim Benzema som flikker pasningen fra Anthony Martial videre. Griezmann avslutter med en utsøkt variant i lengste hjørne. 

23 min: Benzema med brukbar sjanse, men det klareres til corner.

16 min: Finland bedre med nå. Det første stormløpet fra Frankrike har roet seg betydelig.

10 min: Frankrike med solid start på kampen. Finland har nok med å forsvare seg nå. Martial har virket frisk i starten.

3 min: Finlands Rasmus Schüller får gult kort. Det var veldig tidlig…

1 min: Kampen er i gang.

Aserbajdsjan – Portugal 0-3 (0-2)

VM-kvalifisering, Gruppe A. 0-1: Bernardo Silva (26), 0-2: Andre Silva (31), 0-3: Diogo Jota (75)

Bruno Fernandes leverte en strålende 1. omgang for Portugal som ikke hadde noen problemer med å vinne den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan. 

3-0-seieren burde strengt tatt vært mye større etter at Portugals stjernegalleri sløste med sjansene. Bernardo Silva sendte gjestene i føringen etter et nydelig innlegg fra Bruno Fernandes, mens United-spilleren også stod for innlegget som endte med 2-0.

Hungary v Portugal - UEFA Euro 2020: Group F
SOLID KAMP: Bruno Fernandes spilte hele kampen da Portugal vant oppskriftsmessig mot Aserbajdsjan tirsdag kveld.

Fernandes slo innlegget til Diogo Jota som enkelt kunne legge igjen til Andre Silva som fikk en enda enklere jobb med å sette ballen inn i det åpne målet.

Fernandes fant også Andre Silva med en nydelig stikkball, men alene med keeper skjøt RB Leipzig-spilleren utenfor. 

Etter hvilen falt intensiteten i kampen et par hakk, men Portugal fortsatte å dominere. Hjemmelaget hadde et par brukbare forsøk, men det var aldri noen tvil om hvilken vei kampen gikk, og Liverpools Diogo Jota fastsatte sluttresultatet til 3-0 kvarteret før slutt med en enkel heading.

Vi fulgte kampen live: 

SLUTT! Portugal vinner oppskriftsmessig og strengt tatt burde seieren ha vært større. Bruno Fernandes spilte hele kampen og var svært livlig før pause. 

Vi tar også med at Frankrikes lag til kampen mot Finland er klart og det er tre United-spillere fra start. Raphaël Varane, Paul Pogba og Anthony Martial får alle tillit fra start av Didier Deschamps.

87 min: Fire tilskuere løper inn på banen for å ta selfie med Bruno Fernandes. Det ser ut til at de faktisk lykkes med det, for det er ikke en eneste sikkerhetsvakt å se. Smått utrolig.

85 min: Emin Makhmudov prøver seg for hjemmelaget. Utenfor. Småfarlig. 

Serbia skal i aksjon mot Irland i Dublin senere i kveld. I utgangspunktet en vrien oppgave for Serbia som kniver med Portugal om 1. plassen i gruppen, men Irland har vært skrekkelig dårlige i VM-kvalifiseringen så langt og stå med ett fattig poeng, hele fem bak Luxembourg…

75 min: MÅL PORTUGAL: Så sitter den endelig for Diogo Jota, men det er Joao Cancelo som gjør alt grovarbeidet. Kommer seg løs på kanten og legger perfekt inn til Jota som stanger ballen enkelt i mål. 

72 min: Bruno Fernandes stormer inn i feltet og får avsluttet fra skrått hold. Blokkeres til corner.

68 min: Halve 2. omgang er passert og kampbildet har ikke endret seg. Portugal styrer praktisk talt alt og skaper sjanser, men sliter med effektiviteten. Det sitter trolig en portugiser i Manchester akkurat nå som sparker frenetisk i stuebordet…

64 min: Diogo Jota får en ny eventyrlig sjanse, men skyter rett på keeper.

59 min: Bruno Fernandes setter en støkk i både Ole Gunnar Solskjær og United-fansen idet han blir liggende etter en duell og det ser ikke godt ut. Heldigvis kommer han seg på beina igjen.

52 min: Bruno Fernandes har lyst til å tegne seg på scoringslisten. Fyrer løs fra langt hold, men Shakhrudin Magomedaliyevs redning er hakket enklere enn å stave navnet til Aserbajdsjans sisteskanse. Fremdeles 2-0. 

47 min: Bruno Fernandes fortsetter der han slapp før pause. Nydelig innlegg fra høyrekanten, men verken Jota eller Silva klarer å omsette innlegget i mål. Portgugal sløser med sjansene og målforskjell kan bli viktig i denne gruppen…

2. omgang i gang.

PAUSE

44 min: Hjemmelaget med en enorm sjanse, men Philip Ozobic blir merkelig passiv alene med Rui Patricio i Portugal-målet. Portugal slipper med skrekken og får klarert. 

35 min: Nydelig stikker fra Bruno Fernandes til Andre Silva. Sjansen er nesten like stor som den han scoret på for noen minutter siden, men ballen går like utenfor. Enorm sjanse for bortelaget.

31 min: MÅL PORTUGAL: Bruno Fernandes med nok et utsøkt innlegg som Diogo Jota legger igjen til Andre Silva. Han kan sette ballen i det vidåpne målet og Portugal har full kontroll på denne kampen.

26 min: MÅL PORTUGAL: Portugal tar ledelsen og det er Bruno Fernandes som er arkitekten bak målet. Løfter et innlegg på nydelig vis mot bakerste stolpe der Bernardo Silva styrer ballen i mål via stolpen. Nydelig forarbeid av Uniteds playmaker.

10 min: Portugal har åpnet klart best og har hatt et par brukbare muligheter. Bruno Fernandes har vært mye involvert i starten.

Powered by Labrador CMS