Van de Beek

Tøff helg for flere av de utlånte

Publisert Sist oppdatert

En rekke av våre utlånte var i aksjon denne helgen. Det har i det store og det hele endt med skuffende resultater.

Everton 0-2 Wolves

Donny van de Beek har blitt sendt på utlån til et Everton i krise og situasjonen ble på ingen måte bedre da de blåkledde fra Merseyside gikk på 1-0-tap for Wolves søndag ettermiddag.

Nederlenderen spilte hele kampen på midtbanen på Goodison Park, men klarte ikke å hindre Conor Coady i å sette kampens eneste mål og han klarte heller ikke å skape det helt store andre veien.

Liverpool Echos Chris Beesley gir Van de Beek en sekser på spillerbørsen etter kampen. Det er det ingen av lagkameratene som slår.

– Ryddig med ballen, men endte ofte opp med å måtte jage da Wolves styrte på midtbanen, skriver lokalavisens mann på Goodison.

Everton er nå nede på 17. plass i Premier League, à poeng med Watford, som riktignok har spilt flere kamper.

DvdB
SLITER: Donny van de Beek har fått godt med spilletid i starten av Everton-oppholdet, men den store poengfangsten har uteblitt.

Dundee 0-3 Rangers

Søndag fikk Amad Diallo sine første minutter for Rangers siden midten av februar, da Rangers slo Dundee med sifrene 3-0 i kvartfinalen i den skotske cupen.

Uniteds utlånte ivorianer startet på benken, men kom inn midtveis i andre omgang da gjestenes stjernekant, Ryan Kent, måtte av banen som følge av en skadesmell.

Diallo kom inn på stillingen 2-0 og var ikke involvert i den tredje scoringen. I stedet fikk han en nettkjenning annullert for offside.

Leeds 2-1 Norwich

Et Norwich-lag med Brandon Williams fra start fikk hjertene sine knust på overtiden borte mot Leeds søndag ettermiddag.

Kanarifuglene havnet tidlig under etter scoring fra vertenes Rodrigo Moreno, men trodde nok at de hadde sikret et viktig poeng da Kenny McLean scoret 1-1 inne i den tillagte tiden av andreomgangen.

Dessverre for Dean Smiths menn var ikke Leeds ferdigscoret.

Williams fikk ikke feiet ballen unna farlig område fire minutter inne i overtiden, slik at Raphinha fikk muligheten til å sette opp Joe Gelhardt på tilnærmet åpent mål.

Uniteds utlånte back får en firer på børsen til Norwich Evening News. Norwich har for øvrig fem poeng opp til trygg plass etter helgens runde.

Leeds United v Norwich City - Premier League
GAMLE LAGKAMERATER: Brandon Williams møtte på Daniel James og Leeds søndag. Det endte med seier til sistnevnte.

Rayo Vallecano 1-1 Sevilla

Anthony Martial fikk de siste 36 minuttene da Sevilla spilte uavgjort borte mot middelhavsfarer Rayo Vallecano søndag.

Franskmannen entret banen på stillingen 1-0 til hjemmelaget, etter det som må sies å ha vært en flott scoring av tidligere United-kjenning Bebé få minutter ut i andre omgang.

Martial klarte ikke å levere direkte målinvolveringer, men Sevilla klarte likevel å utlikne ved danske Thomas Delaney. Uniteds utlånte skal heller ikke ha vært altfor mye involvert i det Sevilla foretok seg.

Rayo Vallecano v Sevilla FC - La Liga Santander
KOM INN RETT FØR TIMEN: Men Anthony Martial klarte ikke å skaffe Sevilla den avgjørende scoringen mot Rayo Vallecano.

Birmingham 0-0 Hull

Opptil tre utlånte fra United kunne ha fått sjansen da Birmingham tok imot Hull lørdag, men til slutt var det bare Tahith Chong som fikk tid på banen på St. Andrew’s.

Teden Mengi og Di’Shon Bernard fikk plass på benken til henholdsvis hjemme- og bortelaget, men ingen av de to fikk noen gang komme inn på banen.

Chong spilte derimot fra start i en kantrolle i Lee Bowyers 4-3-3-system. Nederlenderen skal ha fått en sjanse til å score uten å lykkes, og kampen endte til slutt altså uten nettsus for noen av lagene.

Birmingham City v Preston North End - Sky Bet Championship
SÅ SLITEN UT: Det mener i alle fall Birmingham-supporterne.

Ifølge Birmingham Mail har flere Blues-fans reagert på at 22-åringen så sliten ut mot slutten av kampen og lokalavisen belønner Chong med en sekser på sin spillerbørs.

– Ikke på sitt beste, skriver lokalavisens Brian Dick.

Nottingham Forest 4-0 Reading

James Garner fyller 21 år søndag, og lørdag fikk han en tidlig bursdagsgave da han og lagkameratene i Nottingham Forest knuste dumpekandidat Reading med sifrene 4-0.

Uniteds utlånte midtbanegeneral var ikke direkte involvert i noen av målene, men var flere ganger farlig frempå med sin presise dødballfot. Keinan Davis (2), Ryan Yates og Sam Surridge sto for målene til Forest.

Til tross for null målpoeng får Garner gode skussmål fra Nottingham Posts Sarah Clapson. Hun gir unggutten en åtter på sin spillerbørs etter kampen.

Seieren betyr også at Forest kutter forspranget opp til playoffplassene. De rødkledde har nå to poeng opp til sjetteplassen, med færre kamper spilt enn de fleste av lagene foran.

JG
LEVERER VARENE: James Garner har vært blant de viktigste spillerne hos et opprykksjagende Nottingham Forest denne sesongen.

Doncaster 0-1 Gillingham

Ethan Galbraith og Doncaster sliter tungt mot bunnen av tabellen i League One og lørdag sløste de bort en god mulighet til å ta tre poeng da de møtte 21. plasserte Gillingham på hjemmebane.

Der var det dog gjestenes Charlie Kelman som scoret det eneste målet og dermed ble tap og null poeng på Galbraith og kompani.

Midtbanespilleren prøvde seg på et skudd fra distanse, uten at han havnet på måltavla av den grunn. I stedet havnet han i dommerens bok etter å ha pådratt seg et gult kort.

Galbraith får en femmer på børsen hos Doncaster Free Press.

– Ryddig med ballen, men klarte ikke å finne den forløsende pasningen. Brukte mye tid dypt i banen, skriver lokalavisens Paul Goodwin.

Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly
KLARTE IKKE SKAFFE SEIEREN: Ethan Galbraith og Doncaster ligger tynt an i bunnen av League One-tabellen.

Tranmere Rovers 3-2 Mansfield Town

Utlånte Nathan Bishop har vært svært god for Mansfield Town denne sesongen, og etter hvert har lagkameratene begynt å prestere også.

Stags hadde ikke tapt i ligaen siden 23. november før de fredag kveld spilte borte mot Tranmere Rovers.

Der ble det en dramatisk kamp, hvor Mansfield utlignet til 2-2 på overtid, men så scoret Tranmere 3-2-målet på overtid.

Mansfield ligger fortsatt på playoff, og har flere hengekamper på de aller fleste lagene i opprykkskampen, så sjansene for både playoff og direkte opprykk er fortsatt gode for Nigel Cloughs lag.

Bishop har fått mye ros fra både Mansfield-lagkamerater og Clough i det siste.

Mansfield Town v Port Vale - Sky Bet League Two
HAR VÆRT GOD DENNE SESONGEN: Nathan Bishop.

Dundee United 0-3 Celtic

Dylan Levitt gikk glipp av de to foregående kampene med en hamstringskade, men var tilbake i troppen til kvartfinalen i den skotske cupen mot Celtic.

Det endte med stortap for «araberne». Til slutt stod det 0-3 på Tannadice.

Levitt ble byttet ut i det 71. minutt, på stillingen 0-2.

Celtic møter Amad Diallos Rangers i semifinalen.

Celtic FC v Dundee United - Cinch Scottish Premiership
TAPTE: Dylan Levitt, her fra januarkampen på bortebane mot Celtic.

Andre:

Ethan Laird var ikke i troppen da Bournemouth slo Wanye Rooneys Derby 2-0 på Dean Court lørdag. «Cherries» holder nå på å feste grepet om andreplassen i Championship. Derby begynner derimot å sakke akterut i kampen om fornyet Championship-kontrakt.

Axel Tuanzebe var ikke med da Napoli slo Hellas Verona borte søndag. Stopperen er i alle fall avbildet tilbake på trening etter det som ifølge rapportene er en ryggskade.

Flamengo slo godt i fra seg da de møtte Bangu borte lørdag. Rio-klubben ga seg ikke før det sto 6-0 på måltavla, men seieren kom uten at Andreas Pereira var med i troppen.

Reece Devine var ikke med i troppen til Walsall da de slo Sutton United lørdag.

Matej Kovar fikk heller ikke spille i Burtons 3-2-seier over Fleetwood lørdag. Tsjekkeren måtte finne seg i å bli sittende på benken gjennom hele kampen.

Facundo Pellistris Alavés møtte Real Sociedad borte søndag kveld, men uruguyaneren ble aldri byttet inn. Real Sociedad vant 1-0, og Alavés ligger dermed fortsatt på 19. plass i den spanske toppdivisjonen.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS