Martial skadet igjen

– Martial er uaktuell mot Arsenal

Anthony Martial er fremdeles skadet og uaktuell til kampen mot Arsenal. Nykommeren Antony trente fredag med sine nye lagkamerater for første gang og kan bli en del av troppen til helgens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-manager Erik ten Hag bekrefter at franskmannen er ute av spill mot Arsenal og kan heller ikke si noe om når spissen er tilbake.

Vanligvis møter Erik ten Hag pressen på Carrington fredag ettermiddag før en helgekamp, men pressekonferansen før Arsenal ble, som så ofte etter midtukekamper, slått sammen med pressekonferansen etter Leicester-kampen.

 

Manchester United v Atletico Madrid - Pre-Season Friendly
SKADET: Anthony Martial er fremdeles ute av spill og rekker ikke søndagens kamp mot Arsenal.

Her fikk Ten Hag spørsmål om Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw og Anthony Martials tilgjengelighet til helgens kamp mot Arsenal ettersom ingen av dem var i troppen torsdag kveld.

– Det er vanskelig å si med Aaron Wan-Bissaka og Luke Shaw, men Anthony Martial kommer ikke til å være involvert i kampen på søndag, forklarer Erik ten Hag som heller ikke kan si noe om når han forventer å ha franskmannen tilbake.

– Bestemmer meg i helgen

En som kan rekke søndagens kamp mot Arsenal er nykommeren Antony. Han så sine nye lagkamerater via TV-skjermen etter å ha trent på egenhånd på Carrington torsdag.

– Han hadde sin første individuelle økt i dag (torsdag red anm.). Fredag skal vi ha en økt med troppen og det samme lørdag. Jeg vil ta en avgjørelse etter det, forklarer Ten Hag.

Antony intervju
AKTUELL FOR TROPPEN: Antony trente på egenhånd torsdag mens hans nye lagkamerater var opptatt med Leicester-kampen. Fredag og Lørdag skal han trene sammen med sine nye lagkamerater for første gang og etter de øktene vil Erik ten Hag ta en avgjørelse på om brasilianeren blir med i troppen mot Arsenal.

Nederlenderen valgte å gi fornyet tillit til de elleve som slo Southampton da Leicester ble slått 1-0 torsdag kveld. Etter seks baklengsmål på de første to kampene, har United nå kun sluppet inn ett mål på de siste tre og Ten Hag sier han er tilfreds med hvordan laget forsvarer seg.

– Kollektivt sett ser jeg et helt lag som forsvarer seg og det gjør jobben lettere for forsvaret. Men samarbeidet er bra og de støtter hverandre og da spiller de bra. Vi gjør det vanskelig for motstanderne å skape sjanser mot oss, forklarer Ten Hag.

– Ser strukturen

På spørsmål om bevegelsene til spillerne og strukturen i laget mot Leicester er et resultat av bevisst terping på treningsfeltet svarte Ten Hag bekreftende.

– Ja. Jeg har sett mye bra og det er mer enn detaljer. Jeg ser strukturen. Det er bra å se, men vi må fortsette å utvikle det og forbedre oss fra kamp til kamp og jobbe med det på treningsfeltet, forklarer Ten Hag. 

– Det handler om formasjon, om å skape sjanser og ta de rette valgene, valg vi gjør både med og uten ball. Vi tar steg i riktig retning, men det er også rom for forbedringer, sier nederlenderen.

casemiro22
INN FRA BENKEN: Casemiro erstattet Anthony Elanga i kampen mot Leicester. Søndag kan brasilianeren få sjansen fra start mot Arsenal.

De fleste hadde regnet med at Casemiro ville starte mot Leicester, men brasilianeren kom inn fra benken for andre kamp på rad etter overgangen fra Real Madrid.

Uten å røpe om den defensive midtbanespilleren kommer til å starte mot Arsenal, forklarer Ten Hag at han allerede har søndagens kamp i tankene. 

– Det er en mulighet. Jeg har sett Arsenal og det er en tøff motstander som har startet sesongen veldig bra, og du kan se at det er et lag som har hatt mye tid sammen med en trener som setter preg på laget med sin filosofi. Dette blir en solid test for oss men jeg gleder meg. Vi kommer til å ta ut den rette elleveren, men det handler ikke bare om laget som starter men hele troppen. Innbytterne som kom inn mot Leicester gjorde det veldig bra så jeg er tilfreds med dem, forklarer Erik ten Hag.

Powered by Labrador CMS