elanga54334

Elanga om spilletid: – Jeg er frustrert

Publisert Sist oppdatert

Anthony Elanga fikk rikelig med spilletid under Ralf Rangnick og var også inne i varmen hos Erik ten Hag tidlig i sesongen.

Etter hvert har det imidlertid bare blitt mindre og mindre spilletid på svensken, som hittil står med fem Premier League-kamper fra start og elleve som innbytter. Den forrige ligastarten kom i november.

20-åringen legger ikke skjul på at han opplever situasjonen som uholdbar.

– Jeg har ikke spilt så mye, og for meg er det viktig med spilletid. Alle på laget vil jo spille, men det er opp til treneren å ta ut elleveren. Jeg prøver bare å fokusere på neste kamp, sier Elanga til svenske Expressen.

– Jeg elsker klubben og vil hjelpe til så mye som mulig, men det er viktig for meg å spille. Jeg er ung, bare 20 år. Jeg har pratet med klubben og vi vet begge hva som kreves, legger han til.

Han innrømmer at han er frustrert.

– Jeg har pratet med Erik ten Hag. Jeg vet hva han vil at jeg skal gjøre og jeg må fortsette å trene hardt og jobbe for det.

– Men ja, det er frustrerende. Jeg vil jo spille. Som fotballspiller vil man ikke sitte på benken. Men om man ikke spiller, er det ikke opp til meg. Treneren velger de beste elleve, sier han videre.

– Vil du forlate klubben, spør Expressens journalist.

– Det var snakk om det, men akkurat nå er jeg fokusert på United. Det er lenge igjen av sesongen og vi må avslutte den så godt vi kan. Nå lyktes vi med å vinne en tittel, vi er i semifinalen i FA-cupen og er fortsatt med i Europa League. Det er det vi fokuserer på.

På tampen av januarvinduet ble Elanga til og med linket til Barcelona.

– Men det kan jeg ikke fokusere på nå. Jeg trenger å spille resten av sesongen og kommer til å ta en prat med United til sommeren, forteller han.

Powered by Labrador CMS