Mitten om United-kritikk og mer

Andy Mitten skriver om kritikken fra ex-spillere og en del annet i sitt nyeste innlegg på united.no.

mittena_artikkel_storFå kjenner Manchester United bedre enn Andy Mitten. Som mangeårig sjef for United We Stand og etter et langt liv som United-supporter følger han United verden rundt. Han bor delvis i Barcelona og delvis i Manchester, og jobber som journalist for flere store fotballblader, deriblant FourFourTwo og United-Supporteren. Han skriver fast for både united.no og United-Supporteren.

Om kritikk, ex-spillere og mer

Av: Andy Mitten

Manchester var verter for noen av verdens største fotballnavn forrige uke, da UNICEF-kampen mellom Storbritannia og Resten av verden ble spilt i regnet på Old Trafford.

Mange tidligere lagkamerater møttes, og de herjet med hverandre – akkurat som i gamle dager.

Paul Scholes fikk beskjed om at han var blitt tjukk, og Ryan Giggs var raskt frempå med å påpeke overfor Scholes at den eneste grunnen til at han scoret var at han hadde tatt seg av all løpingen Scholes burde gjort før det. Samtidig var Luis Figo, som snakker engelsk godt, mest opptatt av at alle roet det ned ute på banen.

– Hva mener du, svarte en moroklump.

– Som Giggsys lag gjør det i virkeligheten?

inni_sak_ronaldinhoRonaldinho, som ikke snakker engelsk, var hovedpersonen både i garderoben og på festen etterpå, som ble avholdt på baren Australasia i Deansgate. Han danset hele natta lang, og spillerne hadde fri tilgang til både mat og drikke – slik at formen ble enda et par hakk dårligere.