AC

Cole: – Synd om Pogba drar

Publisert Sist oppdatert

Med under ett år igjen av United-kontrakten florerer det naturligvis med spekulasjoner rundt fremtiden til Paul Pogba, som blant andre PSG virker å være interesserte i.

Bare den siste uken har Daily Mail skrevet at pariserne håper å slå kloa i Pogba for rundt 43 millioner pund, mens ESPN skriver at midtbanespilleren vil bli i United ut kommende sesong, før han vil forlate klubben gratis neste sommer.

The Athletic skriver på sin side at PSG ikke appellerer til Pogba og at han er åpen for å bli i United.

United-legende Andy Cole er i alle fall ikke i tvil om hvor han håper franskmannen spiller neste sesong.

– Nå får vi se om han blir i United neste sesong. Kanskje har den avgjørelsen allerede blitt tatt, men jeg mener det vil være synd om han drar og ikke oppnår det han hadde mål om i United, sier Cole til independent.ie.

Den franske 28-åringen har vært en viktig United-spiller siden overgangen fra Juventus i 2016. Likevel har han måttet tåle kritikk i England.

Cole mener folk vurderer Pogbas prestasjoner krassere enn hva som er tilfelle med andre spillere.

– Folk forventer for mye av Paul Pogba. Kritikken han får er urettferdig, sier den tidligere storscoreren og fortsetter:

Jeg er én av hans største tilhengere og jeg mener han er i verdensklasse, uten tvil. Men når han har en dårlig kamp, eller ikke spiller på sitt beste i noen uker, er alle etter ham.

French Connection
BLANT EMS BESTE: Men i United får Paul Pogba altfor ofte kritikk for sine prestasjoner, mener Andy Cole.

Cole påpeker at Pogba kanskje ikke alltid har fått spille i den posisjonen på banen som passer ham best. Spisslegenden påpeker at midtbanemannen spilte en litt annen rolle i Juventus og at han ser mye bedre ut på det franske landslaget.

Det eneste som har skuffet ved Pogbas andre United-opphold, er at han ikke har klart å dytte United nærmere en ny Premier League-pokal, mener Cole.

Samtidig påpeker han at det å skulle prestere uke inn og uke ut er vanskeligere enn man tror.

Jeg tror ikke folk skjønner hvor vanskelig det er å spille sitt beste hver eneste uke. Du prøver å toppe formen inn mot de store kampene, men det er ikke alltid lett å gjøre. Jeg synes Pogba er i verdensklasse og kommer til å argumentere imot alle som sier det motsatte.

Powered by Labrador CMS