joao palhinha

Fulham-stjerne tilbake etter utestengelse

Publisert Sist oppdatert

Søndagens motstander i FA-cupen møter med en styrket tropp på Old Trafford.

Fulham har fått tilbake midtbanespilleren João Palhinha på laget. Den portugisiske landslagsspilleren har sonet ferdig en to-kampers suspensjon. London-lagets manager, Marco Silva, bekreftet på pressekonferansen i forkant av kampen at Palhinha er tilbake fra utestengelsen.

Fulham har klart seg godt denne sesongen, og tok poeng i sine syv siste kamper før Palhinhas utestengelse. Laget har tapt begge kampene de har måttet spille uten ham.

João Palhinha har gjort det bra i Premier League etter overgangen til Fulham i fjor sommer. Under en uke før oppgjøret skrev The Sun at midtbanespilleren har tiltrukket seg interesse fra flere toppklubber, blant annet United.

Det er ikke bare Palhinha som er klar for dra til Old Trafford, Willian og Tom Cairney er også klare for kamp.

Møte med gamle lagkamerater

Både Andreas Pereira og Daniel James ser ut til å kunne spille mot sin gamle klubb.

Erik ten Hag hyllet Andreas Pereira før midtbanespillerens retur til Drømmenes Teater. Pereira forlot United etter elleve år i klubben i sommer. I Fulham har 27-åringen fått spille hele 31 kamper denne sesongen.

andybrent
VAR I KLUBBEN I ELLEVE ÅR: Andreas Pereira var i United fra 2014-2022.

Ten Hag har jobbet med Pereira tidligere i klubben PSV Eindhoven og viste godt sin beundring for midtbanespilleren.

En hel uke med forberedelse til kampen

— Selv fra begynnelsen. Jeg har byttet noen spillere i løpet av kampene, men denne vil være litt annerledes. Det er ingen midtukekamp, ​​vi spilte forrige søndag og spiller denne søndagen, så det er en vanlig uke å forberede seg til kampen, sa Fulham manageren.

— Det er en veldig viktig konkurranse for oss. Ok, uavgjort gjør at vi spiller borte mot et veldig, veldig godt lag, men vi har våre ambisjoner, og vi ønsker å spille i semifinalen.

— I kampen mot United hjemme var det klart. Vi var det beste laget på banen, men de fikk tre poeng. De kan straffe deg med ett øyeblikk.

Powered by Labrador CMS