Flamengo v Bahia - Brasileirao 2021

Revansjesugen Pereira startet Copa Libertadores med seier

Publisert Sist oppdatert

To av våre utlånte har vært i aksjon hittil denne midtuka.

Sporting Cristal 0-2 Flamengo

Andreas Pereira opplevde sin største karrierenedtur da han tabbet seg ut i fjorårets Copa Libertadores-finale for Flamengo, og med det ble den store syndebukken da det ble tap mot Palmeiras.

Natt til onsdag startet gruppespillet i den mest prestisjetunge søramerikanske klubbturneringen igjen, og Pereira spilte hele kampen da Flamengo fikk en god start på gruppespillet ved å vinne 2-0 borte mot Sporting Cristal fra Peru.

Pereira var ikke involvert i noen av målene.

Utenom Flamengo og Sporting Cristal, så består gruppe H i Copa Libertadores av Universidad Católica (fra Chile) og Talleres (fra Argentina).

AP (3)
HAR DÅRLIGE ERFARINGER FRA COPA LIBERTADORES: Andreas Pereira.

Forest Green Rovers 1-0 Mansfield Town

Tirsdag kveld spilte Mansfield en av sine hengekamper på nivå fire, og det mot serielederen Forest Green.

Nathan Bishop stod som vanlig i mål for Mansfield, og han spilte en god kamp i Stags-buret, og fikk ros fra manager Nigel Clough etterpå.

Det var uansett Forest Green som vant, men det ble bare 1-0 selv om Mansfield fikk et rødt kort tidlig i andreomgangen.

Mansfield ligger fortsatt på playoff-plass, tre poeng bak en direkte opprykksplass (men de har også fortsatt en kamp til gode på Port Vale, som ligger på den viktige tredjeplassen nå).

Mansfield Town v Harrogate Town - Sky Bet League Two
IMPONERTE MOT SERIELEDEREN: Nathan Bishop.

Andre:

  • Donny van de Beeks Everton spiller onsdag kveld (20.30) et viktig bunnoppgjør borte mot Burnley, men Frank Lampard har sagt at nederlenderen går glipp av den kampen også, etter at han skadet seg under oppvarmingen i helga. Van de Beek skal uansett snart være tilbake.
  • Onsdag kveld (20.45) får playoffjagende Nottingham Forest besøk av Coventry på City Ground, og James Garner blir nok fort en viktig mann for Forest igjen.
  • Det meste tyder på at Bournemouth rykker direkte opp, uten å ha imponert veldig denne sesongen. Onsdag kveld (21.00) spiller de borte mot West Bromwich – får vi se noe til Ethan Laird denne gangen, tro? Skader har bidratt til å spolere hans tid i Bournemouth, og da har det vært vanskelig å spille seg inn på laget når han har blitt skadefri også.
  • Torsdag kveld (21.00) spiller Amad Diallo og Rangers borte mot Braga i Europa League.
Powered by Labrador CMS