Flamengo v Barcelona SC - Copa CONMEBOL Libertadores 2021

Ny skuffelse for Pereira – trippeldrømmen er over

Publisert Sist oppdatert

Fem av våre utlånte var i aksjon denne midtuka.

Flamengo 0-3 Athletico Paranaense

Natt til torsdag spilte Flamengo hjemme mot Athletico Paranaense i den brasilianske cupsemifinalen. Det ble 2-2 i bortekampen, så Andreas Pereira & co hadde et godt utgangspunkt før den andre semifinalekampen.

Det hjalp dessverre lite. Et skuffende 0-3-nederlag sørget for at det ikke ble cupfinale for Flamengo, og dermed er trippeldrømmen over. De har fortsatt en liten mulighet til å vinne ligaen (til tross for at de tapte mot Fluminense i helga, og har 13 poeng opp til Atlético Mineiro på førsteplassen, med to kamper til gode på serielederen), og de skal spille finale i Copa Libertadores mot Palmeiras i slutten av november.

Andreas Pereira spilte hele kampen for Flamengo mot Athletico Paranense, og var med det en av fem utespillere som spilte hele oppgjøret.

Red Bull Bragantino v Flamengo - Brasileirao 2021
HAR VÆRT GOD I FLAMENGO: Andreas Pereira.

Livingston 1-1 Dundee United

Dundee United kunne endt dagen på en andreplass på tabellen, men de klarte ikke å slå Livingston selv om hjemmelaget fikk en spiller utvist på overtid i førsteomgangen, noen minutter etter at Dundee United hadde utlignet.

Dylan Levitt har vært en viktig mann for Dundee United i det siste, og han spilte hele kampen igjen her. Levitt hadde et skuddforsøk som ble skrudd utenfor, men klarte ikke å hjelpe laget sitt til tre poeng her, selv om han skal ha levert en brukbar kamp.

St Johnstone 1-1 Heart of Midlothian

St Johnstone spilte onsdag kveld mot Hearts hjemme i Perth, og de klarte et respektabelt uavgjortresultat mot Edinburgh-laget.

Reece Devine har vært mye på benken i det siste, og startet der også denne gangen, men backen ble byttet innpå til starten av andreomgangen.

Stillingen var da 1-1, og det ble ikke flere mål.

Devine hadde et skuddforsøk med rundt 20 minutter igjen, men Craig Gordon reddet det uten store problemer.

Tottenham Hotspur U23 v Manchester United U23: Premier League 2
BLE BYTTET INN: Reece Devine.

Alavés 1-0 Elche

Alavés vant i helga bunnkampen mot Cádiz, og tirsdag kveld var det klart for ny bunnkamp, denne gangen hjemme mot Elche.

Det endte med nok en seier, etter en scoring fra corner tidlig i andreomgangen.

Facundo Pellistri har startet i begge disse to trepoengerne. Han holdt på å få en målgivende rett etter pause etter å ha lagt ballen fint til rette i scoringsposisjon for en medspiller, men det endte heller med hjørnesparket som ga 1-0-målet.

Pellistri ble byttet ut i det 74. minutt.

Alavés ligger nå over nedrykksstreken, og bare ett poeng bak motstander Elche.

Deportivo Alaves v Elche CF - La Liga Santander
STARTET MOT ELCHE: Facundo Pellistri.

Doncaster Rovers 1-1 Cambridge United

Doncaster vant i helga, og ville gjerne følge opp det med en ny seier i midtuka, og Cambridge United var overkommelig motstand.

Det så likevel lenge ut til at alle tre poengene skulle bli med fra Doncaster til universitetsbyen, siden Doncaster slet med å komme tilbake etter et tidlig selvmål.

Ethan Galbraith ville det annerledes, og slo tilbake med et tungt skudd fra mer enn 20 meter, hans første seniormål. 1-1 ble også sluttresultatet.

Galbraith spilte hele kampen, og som i forrige kamp (hvor han også storspilte) så startet han i en slags høyrebackrolle (muligens vingback), men han ble flyttet tilbake på midtbanen før pause.

– Enda en glimrende forestilling fra unggutten, med et vidunderlig mål på toppen av det hele, skriver Doncaster Free Press, som ga ham karakteren 9 på spillerbørsen, og som også skrev at han flyttet ballen med fart og presisjon.

Galbraith var Doncasters bestemann i helga også, noe som fører til responser som dette når klubben spør om de i det hele tatt trenger å ha en banens beste-kåring:

Andre:

  • Will Fish var ikke i troppen da Stockport tapte 1-2 hjemme mot Barnet. Manager Simon Rusk fikk sparken i etterkant av kampen.
Powered by Labrador CMS