Lite spilletid for Uniteds Italia-farere

Vi tar en titt på kampene til Uniteds utlånte spillere denne helgen.

Lazio 1-3 Udinese

Andreas Pereira har bare startet én kamp på utlån i Lazio denne sesongen, og heller ikke i søndagens kamp mot Udinese fikk brasilianeren tillit fra start.

Pereira ble byttet inn kvarteret før slutt, på stillingen 3-1 til Udinese. Det byttet hjalp ikke Roma-laget nevneverdig, og 3-1 ble også sluttresultatet i kampen.

Lazio ligger for øyeblikket på en niendeplass, ni poeng bak ligalederen, Diogo Dalots Milan.

LAZIO-SPILLER: Det har ikke blitt voldsomt med spilletid i Italia for Andreas Pereira.

Wolfsburg 5–3 Werder Bremen

Det nederlandske talentet Tahith Chong startet på benken for Werder Bremen, da de gikk på et 5-3 tap mot Wolfsburg fredag. Chong ble byttet inn etter 72 minutter, da stillingen fortsatt var 3-3, men klarte ikke å utgjøre noen stor forskjell.

Bortelaget spilte de siste ti minuttene av kampen med én mann mindre, etter at Kevin Mohwald fikk sitt andre gule for kampen, og det gjorde heller ikke kampbildt noe lettere for Chong og hans lagkamerater, som måtte dra hjem tomhendt.

Werder Bremen ligger på en foreløpig tiende plass i Bundesliga.

Newport County 3-0 Salford City

Etter å ha spilt en god kamp og hatt to målgivende tidligere i uken, fikk Di’Shon Bernard 90 minutter på benken for Salford City, når de møtte Newport County lørdag. Kampen var derimot ikke av det store, og det var ingen tvil om hvem som hadde vært best ved kampens slutt.

Allerede etter åtte minutter hadde Newport fått straffe, men etter redning fra Salfords målvakt, ble det stående 0-0 gjennom hele første omgang. Andre omgang bød på både et rødt kort og en ny straffe til Newport, og til slutt ble det et 3-0 tap for Bernard og Salford.

Watford 4-1 Preston North End

James Garner fikk tillit fra start når Watford møtte Preston North End lørdag. Watford scoret sitt første etter ti minutter, når Domingos Quina satte ballen i mål etter et innlegg. Garner var ikke involvert i målet, men ble tildelt det gule kortet etter 22 spilte minutter.

Det var et uforandret Watford-lag som kom på banen etter pause. Etter 53 minutter vant de en straffe, som kaptein Troy Deeney satte sikkert i nettmaskene bak Prestons målvakt. Til tross for at bortelaget svarte kun minutter etter, var kaptein Deeney igjen sentral når de gulkledde satte sin tredje scoring for kvelden.

Garner kunne imidlertid notere seg med en positiv involvering, da han slo hjørnesparket i forkant av Watfords fjerde scoring.

VANT: James Garner fikk en involvering i det siste målet da Watford vant 4-1 mot Preston North End.

Huddersfield Town 3-2 Middlesbrough

Det var ingen Joel Pereira å se fra start i midtuken, når Huddersfield spilte, og det var det heller ikke lørdag, når de møtte Middlesbrough. Lagkamerat Ryan Schofield ble foretrukket foran den portugisiske keeperen fra start.

Middlesbroughs Marvin Johnsen sendte bortelaget i ledelse allerede etter 14 minutter, men hjemmelaget snudde kampen allerede før pause. Tidligere United-spiller Paddy McNair spilte fra start for bortelaget, og pådro seg et gult kort etter 56 minutter. Middlesbrough utlignet til 2-2 fra straffemerket, men det tok ikke mange minuttene før Huddersfield svarte, og kampen endte 3-2.

Oxford United 1-0 Swindon Town

Matej Kovar var å se fra start når Swindown Town reiste til erkervial Oxford United. Til tross for flere gode muligheter, var det Oxford som sto i ledelsen til pause, etter at Matt Taylor vippet ballen over Kovar og i mål.

I de siste ti minuttene, derimot, satte Swindon Town inn et ekstra gir, og kampen endte til slutt med en bortseier til Kovar og hans Swindon.

SNUDDE KAMPEN: Matej Kovar slapp inn et mål i første omgang, men Swindon Town snudde kampen til seier.

Kidderminster Harriers 1-0 Curzon Ashton

Igjen fikk Max Taylor tillit fra start, når Kidderminster Harriers møtte Curzon Ashton. Ganske tidlig i kampen fikk United-spilleren en positiv notering, da han blokkerte et skudd fra bortelaget. Bare et kvarters tid senere sendte Sammy Austin hjemmelaget i ledelsen, og de rødkledde kom til flere sjanser før pause.

Hjemmelaget fortsatte på samme måte etter pause, og til tross for at de ikke scoret noen flere mål, leverte de en sterk kamp. Taylor fikk det gule kortet to minutter på overtid, men hadde ellers en god kamp med gode involveringer.

Andre

• Dylan Levitt var ikke med i troppen til Charlton Athletic for kampen mot Ipswich. I en offisiell uttalelse fra klubben kommer det frem at midtbanespilleren har testet positivt for COVID-19.
  • Diogo Dalot og hans Milan vant søndag 2-0 i kampen mot Fiorentina. Portugiseren ble byttet inn med to overtidsminutter igjen på klokken.