Swansea City v Cardiff City - Sky Bet Championship

Fikk stående applaus etter nok en god kamp

Uavgjort på Camp Nou, stående applaus og seier i svært viktig toppkamp.  Her er vår oversikt over hvordan Uniteds utlånte spillere har gjort det denne helga.

Publisert Sist oppdatert

Her er oversikten over hvordan det har gått med de utlånte hittil denne helga.

Tahith Chong måtte kanskje stå over Birminghams seier med skade, men åtte andre har vært i aksjon, og det kan bli to til på søndagen.

Flamengo 1-0 Atlético Mineiro

Det var kampen alle ventet på – kampen som kunne avgjøre om Flamengo har en reell mulighet til å vinne den brasilianske ligaen denne sesongen.

Det har de. Flamengo vant nemlig 1-0 mot Atlético Mineiro, og dermed lever fortsatt spenningen.

Flamengo er kanskje fortsatt ti poeng bak nettopp Atlético Mineiro, men de har spilt to færre kamper, og har altså en mulighet. Flamengo har tolv kamper igjen, Atlético Mineiro har ti.

Andreas Pereira spilte hele kampen for Flamengo, men var ikke involvert i vinnermålet.

Flamengo v Atletico Mineiro - Brasileirao 2021
VANT TOPPKAMPEN: Andreas Pereira og Flamengo.

Barcelona 1-1 Alavés

Barcelona-legenden Ronald Koeman har fått sparken, men problemene fortsetter for Barcelona. Lørdag kveld ble det bare 1-1 mot Alavés – som det må sies at er i form, med sju poeng på tre kamper.

Facundo Pellistri startet kampen på benken, men kom inn i det 62. minutt for Alavés. På det tidspunktet var kampen allerede ferdigscoret, men jobben var absolutt ikke over.

Ex-red Memphis Depay scoret for øvrig Barcelonas mål da han banket inn et langskudd som keeper aldri var i nærheten av.

Deportivo Alaves v Elche CF - La Liga Santander
KOM INNPÅ: Facundo Pellistri (her fra kampen mot Elche i midtuka) har nå en uavgjort på Camp Nou på CV-en.

Hull City 0-1 Coventry City

Mark Robins er best kjent som mannen som i 1990 «reddet» jobben til Alex Ferguson – selv om det fra flere hold har blitt avvist senere.

Nå er han manager for Coventry, og her var han ikke i humør til å redde noens jobb, og han sendte nok heller Hull-manager Grant McCann nærmere det å bli arbeidsløs. McCann er nemlig under press nå siden Humberside-laget kun har vunnet én av de siste 15 kampene.

Di’Shon Bernard spilte som vanlig hele kampen i midtforsvaret. Lokalavisa har i skrivende stund ikke kommet med en spillerbørs, men vi har sjekket et Hull-forum, og der er mange som mener at han var en av Hulls beste spillere i denne kampen.

Hull ligger på nedrykksplass i Championship, med tre poeng opp til plassen over streken.

Di'Shon Bernard Signs a New Contract at Manchester United
TAPTE IGJEN: Di’Shon Bernard og Hull.

Swansea City 3-0 Peterborough United

Etter tapet mot Birmingham i midtuka kom Swansea-toget seg raskt tilbake på vinnersporet med en 3-0-seier mot Darren Fergusons Peterborough.

Samtlige mål ble scoret i førsteomgangen.

Ethan Laird spilte fra start for Swansea, og før to minutter var spilt så hadde han den målgivende pasningen da Swansea tok ledelsen.

Lokalavisa gir Laird karakteren 8 på spillerbørsen, men selve karakteren bryr vi oss ikke særlig om siden samtlige spillere har fått den karakteren. Han er uansett en av spillerne de trakk frem på fremsiden, og de skriver i børsomtalen om hvordan Laird plaget Posh gjennom hele kampen. De skriver også at han fikk stående applaus fra Swansea-publikummet da han ble byttet ut i det 79. minutt.

Swansea klatrer sakte, men sikkert oppover Championship-tabellen etter en vanskelig start på sesongen.

Swansea City v Cardiff City - Sky Bet Championship
FIKK STÅENDE APPLAUS: Ethan Laird, her fra kampen mot Swansea-erkerivalen Cardiff.

Charlton Athletic 4-0 Doncaster Rovers

I midtuka reddet Ethan Galbraith poeng for Doncaster, etter at de forrige helg endelig vant igjen.

Her gikk det vesentlig verre. Charlton responderte med en sterk borteseier mot Sunderland etter at Johnnie Jackson på midlertidig basis tok over managerjobben, og i Jacksons andre kamp smadret de Galbraith & co, og har nå klatret over nedrykksstreken.

Galbraith spilte hele kampen mot Charlton, men i likhet med nesten samtlige av lagkameratene så leverte han ikke en spesielt god kamp her.

Doncaster Free Press gir ham karakteren 4, som det må sies at gjør at han var bedre enn veldig mange av spillerne rundt seg. De skriver at han manglet den vanlige kvaliteten med ball, og at han heller ikke klarte å bryte opp motstandernes spill slik han pleier. I tillegg mistet han Charltons Purrington i forbindelse med det fjerde målet.

Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly
TAPTE STORT: Ethan Galbraith og Doncaster.

Mansfield Town 2-0 Tranmere Rovers

Mansfield vant sesongens to første ligakamper, men hadde ikke vunnet siden det. 14. august (!) var forrige gang de vant en fotballkamp.

Siden det hadde de spilt 14 kamper uten seier, men på nummer 15 gikk det endelig.

Nathan Bishop stod hele kampen i Mansfield-buret, og han er nok fornøyd etter å ha holdt nullen. Tranmere satte ballen i mål på et tidspunkt, men det målet ble annullert.

Mansfield Town v Port Vale - Sky Bet League Two
VANT ENDELIG: Nathan Bishops Mansfield, her fra en annen kamp.

Dundee United 0-1 St Johnstone

Lørdag var det United-duell på Tannadice Park i Dundee, da Perth-laget St Johnstone kom på besøk til Dundee United.

Dylan Levitt spilte hele kampen for Dundee United, mens Reece Devine kom inn i det 76. minutt.

Devines lag kunne juble til slutt. De tok ledelsen i kampens 16. minutt, og klarte å holde på den ledelsen hele veien, og vant dermed 1-0 i en vanskelig bortekamp. En viktig seier for St Johnstone, som har hatt ubehagelig kort vei til bunnen av tabellen hele denne sesongen.

Levitt fikk et skuddforsøk reddet, og slo også et glimrende innlegg han kanskje burde fått en målgivende pasning på, men ballen ville ikke i mål for Dundee United denne gangen.

Tottenham Hotspur U23 v Manchester United U23: Premier League 2
SPILTE MINST, MEN VANT: Reece Devine vant United-duellen.

Andre:

  • Axel Tuanzebe var ubenyttet reserve da Aston Villa tapte 1-4 hjemme mot David Moyes’ West Ham. Stopperkollega Ezri Konsa ble utvist.
  • En skulle jo tro at en Manchester United-gutt som Brandon Williams kunne vært nyttig mot Leeds, men han var ubenyttet reserve da Norwich tapte 1-2 mot Leeds hjemme på Carrow Road.
  • James Garner var ubenyttet reserve fredag kveld da Nottingham Forest reddet et poeng på overtid i bortekampen mot QPR.
  • Tahith Chong ble skadet på trening i en av dagene før kampen, og måtte derfor stå over da Birmingham vant borte mot Middlesbrough, Birminghams andre seier på rad. Han skal være usikker til midtuka også.
  • D’Mani Mellor er fortsatt ikke tilbake for Salford City. De tapte lørdag 1-2 hjemme mot Exeter City.
  • Stockport County sparket manager Simon Rusk, og forhåpentligvis er det gode nyheter for Will Fish – men Fish var ikke i troppen da Stockport lørdag vant 5-2 borte mot Dover.
Powered by Labrador CMS