Manchester United v Leicester City: Premier League 2

Målgivende i hjemmedebuten

Publisert Sist oppdatert

Tre av våre utlånte var i aksjon denne midtuka.

Atlanta United (2) 5-0 FC Tulsa

Natt til torsdag vant Atlanta United 2 lett 5-0 mot FC Tulsa på nivå to i USA.

Bortelaget hadde vunnet alle de tre foregående kampene denne sesongen, så dette fremstår som et meget godt resultat.

Connor Stanley spilte hele kampen for Atlanta United 2, hans andre kamp for klubben etter at han noen dager tidligere debuterte i 2-2-kampen borte mot Oklahoma City Energy.

På stillingen 1-0 ble Stanley spilt gjennom i bakrom på høyresiden, men en forsvarsspiller som løp sammen med ham, men Stanley lurte seg fint forbi før han slo et lavt innlegg inn i feltet som ble ekspedert i mål. En flott målgivende pasning av Stanley i hjemmedebuten.

Høydepunkter fra kampen:

(Stanleys målgivende kommer etter rundt 30 sekunder av videoen, selv om det skal sies at de har kuttet bort litt av forarbeidet.)

West Bromwich Albion 1-3 West Ham United

West Ham vant 3-1 borte mot West Bromwich etter å ha havnet under, og London-laget tok med det tre svært viktige poeng på The Hawthorns.

Champions League blir det ikke, men nå trenger de bare ett poeng hjemme mot Southampton i siste serierunde for å sikre plass i Europa League.

Jesse Lingard spilte hele kampen for West Ham, og han leverte en finfin målgivende pasning til kampens siste mål da han holdt hodet kaldt og spilte gjennom Michail Antonio på flott vis, og Antonio trillet ballen forbi Sam Johnstone og inn i nettet.

Lingard hadde ingen stor kamp, men endte altså opp med et målpoeng igjen.

West Bromwich Albion v West Ham United - Premier League
JUBLER ETTER MÅLGIVENDE PASNING: Jesse Lingard.

Lazio 0-0 Torino

Det var en litt spesiell situasjon tirsdag kveld da Lazio fikk besøk av Torino. Bortelaget trengte bare ett poeng for å sikre plassen, og med det sende Benevento ned i Serie B, og Beneventos manager? Jo, det er Filippo Inzaghi, som jo er bror av Lazio-sjef Simone Inzaghi.

Det ble 0-0 (og trolig dårlig stemning i neste familieselskap), men det stod ikke på sjansene, for Lazio var svært nær scoring, og hadde blant annet stolpetreff på overtid og tidligere Torino-spiller Ciro Immobile bommet også på straffespark.

Andreas Pereira ble byttet inn av Lazio i det 75. minuttet, og han fikk en stor sjanse i forbindelse med nevnte straffespark. Keeper ga retur, og den havnet hos Pereira, men han klarte ikke å få avgårde noe godt skudd på returen (ballen kom litt høyt, så ikke uproblematisk å få til en god avslutning der).

BOMMET PÅ STRAFFESPARKRETUR: Andreas Pereira.

Pereira klarte altså ikke å redde Filippo Inzaghi, og innhoppet var ikke all verden ellers heller.

Han pådro seg også et gult kort.

Høydepunkter fra kampen (straffesparket som ga Pereira-sjanse kommer etter 2.55):

 

Andre:

  • Onsdag kveld spilte NK Istra 1961 cupfinale mot Dinamo Zagreb, og det ble en skikkelig målfest! Dessverre for Dylan Levitt så manglet han på grunn av skade, og dessverre for Levitt & co var det Dinamo Zagreb som scoret de fleste målene. Hovedstadslaget vant til slutt 6-3.
  • Tahith Chong var ubenyttet reserve da Club Brugge klarte å kaste bort ligagullet (foreløpig) på overtid mot Anderlecht. Ligagullet ville vært sikret med seier her, og i det fjerde overtidsminuttet utlignet Jacob Bruun Larsen for Anderlecht. Dermed skal det hele avgjøres i helga når Club Brugge får besøk av Genk. Med poeng blir det ligagull, med Genk-seier er det de som tar ligagullet.
Powered by Labrador CMS