Huddersfield Town v Birmingham City - Sky Bet Championship

Chong & co har nå gått seks (!) kamper på rad uten å score

Publisert Sist oppdatert

Ni av våre utlånte var i aksjon i midtuka.

Athletico Paranaense 2-2 Flamengo

Natt til torsdag spilte Flamengo 2-2 borte mot Athletico Paranaense i den brasilianske cupen.

Det er snakk om første semifinalekamp, og Flamengo tar med dette med seg et OK utgangspunkt til neste ukes hjemmekamp. I en eventuell finale møter vinneren trolig serieleder Atletico Mineiro, for de vant 4-0 i sin første semifinalekamp.

Andreas Pereira spilte fra start, men ble byttet ut i det 81. minutt. På det tidspunktet var stillingen 2-1, og Flamengos utligning kom først på straffespark i det niende overtidsminuttet.

Pereira pådro seg et gult kort i førsteomgangen.

Red Bull Bragantino v Flamengo - Brasileirao 2021
ANDREAS PEREIRA: Har vært god i det siste, men ser ut til å ha hatt en mer ordinær dag på jobben i den brasilianske cupsemifinalen.

Huddersfield Town 0-0 Birmingham City

Det er over en måned siden Birmingham scoret, og forrige gang det skjedde var attpåtil i et 1-4-tap. En måned uten mål er mye, og Birmingham har nå spilt seks (6!) kamper på rad uten å få ballen i nettet.

Når det er sagt, så er ikke 0-0 borte mot Huddersfield isolert sett et utpreget skuffende resultat.

Tahith Chong, viktig i Birminghams gode sesongstart, klarte ikke å utmerke seg her, denne gangen i en rolle rett bak spissen. Birmingham Mail gir ham karakteren 6, og de skriver at han ikke passet rollen så godt, og at han etter hvert fikk ballen lite, og dermed ikke fikk til så mye. Når det er sagt, så legger de også til at han i det minste jobbet hardt.

Peterborough United v Birmingham City - Sky Bet Championship
TAHITH CHONG: Startet sesongen godt, men både han og Birmingham har slitt i det siste, og da spesielt offensivt.

Swansea City 2-1 West Bromwich Albion

Swansea vant mot erkerival Cardiff i helga, og kom seg ikke ned på jorda igjen etter det før WBA tok en tidlig ledelse på Liberty Stadium i Swansea.

Russell Martins lag snudde kampen, og Swansea er nå på full fart oppover på tabellen.

Ethan Laird spilte som vanlig hele kampen på høyre vingback for Swansea, og han er en viktig figur for dette laget, som en av ikke så altfor mange Swansea-spillere som er gode til å løpe med ball, og å passere ledd på den måten. Lokalavisa gir ham karakteren 8, og trekker frem nyttige bidrag både offensivt og defensivt, pluss den viktige energien han gir laget.

Swansea City v Cardiff City - Sky Bet Championship
GOD IGJEN: Ethan Laird.

Hull City 1-2 Peterborough United

To lag som rykket opp fra fjorårets League One, og to lag som har slitt i Championship hittil denne sesongen. Ex-red Darren Fergusons Peterborough endte opp med å gå seirende ut av denne utrolig viktige kampen.

Di’Shon Bernard spilte hele kampen i Hulls midtforsvar, og han skal ha gjort det helt ok. Hull Daily Mail gir ham karakteren 6, og skriver at han kanskje kunne gjort det bedre på Peterboroughs andre mål, men at han hadde noen gode øyeblikk på en ellers tung kveld for Hull.

Hull er nå under streken i Championship, og kanskje ender det opp med at Bernard får en ny manager han må overbevise? Grant McCann er i alle fall under press nå.

Di'Shon Bernard Signs a New Contract at Manchester United
TAPTE BUNNKAMP: Di’Shon Bernard og Hull.

Tulsa 4-0 Atlanta United 2

Atlanta United 2 er i forferdelig form, og de har ikke vunnet* siden de slo Indy Eleven tidlig i september.

I denne kampen skulle en tro de ville ha en mulighet, siden Tulsa heller ikke har vunnet siden de møtte Indy Eleven (noen dager etter at Atlanta United 2 gjorde det), men Atlanta United 2 fikk rett og slett juling i det som var sesongens siste kamp.

Connor Stanley satt på benken fra start, men kom inn i det 65. minutt på stillingen 3-0 til Tulsa. Så får tiden vise om Stanley blir værende i USA, eller om han kommer tilbake til England.

* = De fikk tilkjent tre poeng etter å ha tapt mot Sporting Kansas City 2, på grunn av at motstander brukte en spiller de ikke hadde lov til å bruke.

Bristol City 1-2 Nottingham Forest

Nottingham Forest tok en Manchester United: vant 2-1 etter to mål på overtid i den andre omgangen.

James Garner har hatt en skuffende sesongstart for Forest, og har til og med opplevd å bli vraket i det siste, men fikk muligheten her.

Dessverre spilte han ikke veldig godt.

Garner får karakteren av lokalavisa, og de skriver at han forsvant ut av kampen etter å ha vært mer involvert i åpningsminuttene.

– Han ble innimellom frustrert over seg selv, og slengte oppgitt armene i været, skriver de videre.

Garner spilte likevel hele kampen.

Nottingham Forest v Millwall - Sky Bet Championship
GARNER: Var viktig for Forest i vår, men sliter (som i fjorårssesongen i Watford) på høsten.

Gillingham 1-0 Doncaster Rovers

Krisen blir bare verre og verre i Doncaster, og ex-red Richie Wellens sitter kanskje ikke så trygt i managerstolen heller nå. Tirsdag kveld ble det tap mot et av de lagene rett over nedrykksstreken.

Ethan Galbraith startet på benken i helga, fordi han kom sliten tilbake fra landslagssamling, men var da god i innhoppet sitt. Denne gangen spilte han hele kampen på Doncaster-midtbanen, og han skal ifølge lokalavisa ha vært en av de som leverte varene.

– Veldig god forestilling i sin retur til startelleveren. Leverte noen kvalitetspasninger fra midtbanen, og stod for flere brudd på begge banehalvdelene, skriver Doncaster Free Press’ Liam Hoden, som gir Galbraith karakteren 7.

Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly
GOD: Ethan Galbraith.

Mansfield 1-1 Port Vale

Det ble ikke seier denne gangen heller for Mansfield, men denne gangen ble det i det minste et ganske godt resultat. Port Vale er nemlig i veldig god form, men måtte reise vestover igjen med bare det ene poenget i bagasjen.

Mansfield skal ha vært det beste laget i denne kampen, og Nathan Bishop i Stags-målet hadde ikke så veldig mye å gjøre, selv om han måtte i aksjon ved noen anledninger.

Bishop skal ikke ha vært skyld i baklengsmålet.

Mansfield Town v Port Vale - Sky Bet League Two
BISHOP: Så glad blir en når laget en er på utlån til tar ledelsen mot Port Vale.

Chester 0-1 Stockport County

Tirsdag kveld vant Stockport 1-0 borte mot Chester i Cheshire Senior Cup.

Will Fish spilte hele kampen for et svekket Stockport-lag, og var en del av et Stockport-lag som tidvis var noe heldige, og tidvis forsvarte seg godt, men som i alle fall endte opp med å holde nullen.

Fish spilte som en av tre midtstoppere i Hatters-forsvaret.

Wolverhampton Wanderers v Manchester United - Premier League
WILL FISH: Her fra Manchester United-debuten mot Wolverhampton i mai.

Andre:

  • D’Mani Mellor var ikke tilbake fra skade tirsdag kveld heller, og var ikke i troppen da Salford City spilte 0-0 mot Rochdale.
Powered by Labrador CMS