Disse spillerne må overbevise Solskjær

Så er spørsmålet hvor mye spilletid de får.

Publisert Sist oppdatert

Kampene i Premier League, FA-cupen og Europa League kommer tett som hagl de neste månedene. Det kan bety at spillere som normalt ikke hadde fått mye spilletid kan få sjansen.

Her er en liste over seks spillere som virkelig må ta vare på muligheten dersom den skulle by seg: 

Jesse Lingard

Engelskmannen har vært hakkekyllingen til mange United-supportere denne sesongen, men var i det minste med i kamptroppen til Tottenham-kampen. Er en av spillerne som kommer til å få sjansen av Ole Gunnar Solskjær før sesongslutt.

Sett bort fra én målgivende pasning i hjemmekampen mot Club Brugge i Europa League i vinter har ikke 27-åringen produsert målpoeng for United i ligaen siden desember 2018, til tross for relativt mye spilletid.

Lingard går nå inn i sin viktigste periode som United-spiller. Skulle han fortsette å levere målpoeng én gang hvert andre år vil veien bort fra Manchester United være kort.

UTSKJELT: Jesse Lingard har hatt en tung sesong, men vil få spilletid mot slutten av sesongen.

Andreas Pereira

Brasilianeren var ikke med mot Tottenham og det kan tyde på at Jesse Lingard er foran ham i køen. Tidligere i sesongen har 24-åringen fått mye spilletid av Solskjær og selv om han har fått mye kritikk er ikke tallene altfor mørke. Pereira har vært involvert i 23 Premier League-kamper denne sesongen og produsert tre målgivende – samt én scoring.

Vil i likhet med Lingard få muligheten til å bevise Solskjær at han bør få spilletid også neste sesong.

FÅTT MYE TILLIT: Men Andreas Pereira har ikke alltid tatt vare på den.

Phil Jones

Var en av to spillere som var ute med skade til Tottenham-kampen. Det har vært en blytung sesong for 28-åringen. Jones har kun spilt to Premier League-kamper denne sesongen. Den ene var mot onsdagens motstander Sheffield United i oppgjøret som endte 3-3. I den kampen ble han riktignok byttet ut til pause etter å hatt en meget tung førsteomgang.

Den andre kampen var mot Burnley på Old Trafford. Her fikk engelskmannen sine eneste fulle 90 minutter i Premier League denne sesongen, men United tapte kampen 0-2.

Jones er relativt langt bak Harry Maguire, Victor Lindelöf og Eric Bailly i midtstopperkøen og det er nok ikke mange som blir overrasket om dette er hans siste sesong i United-drakt.

FERDIG? Phil Jones er langt unna er plass i startoppstillingen til United.

Diogo Dalot

Dalot har glimtvis vist hva han er god for, men har aldri blitt noe førstevalg for Solskjær. Portugiseren er langt bak Aaron Wan-Bissaka i kampen om høyrebacken, og da Ashley Young var i klubben var også han foran Dalot.

Portugiseren har vist seg som en spiller som er god offensivt, men defensivt har han hatt problemer. Wan-Bissaka har gjort høyrebacken til sin egen, men Dalot kan fort få sjansen i lørdagens FA-cupkamp mot Norwich. Der må han ta vare på sjansen.

OPP OG NED: Diogo Dalot har hatt en bølgedal av en karriere i United så langt.

Axel Tuanzebe

Var i likhet med Phil Jones ute med skade til Tottenham-kampen, men hadde nok  ikke fått spilletid uansett.

Tuanzebe har ikke spilt siden desember og tiden i United har ikke blitt helt som han hadde håpet på. Engelskmannen var toneangivende i Aston Villa-laget som rykket opp til Premier League forrige sesong, men har ikke fått det til etter at han vendte tilbake til United.

Engelskmannen er etter alle solemerker foran Phil Jones i køen, men bak Eric Bailly, Victor Lindelöf og Harry Maguire.

POTENSIAL: Det hersker liten tvil om at Axel Tuanzebe besitter mange kvaliteter.

Timothy Fosu-Mensah

Fosu-Mensah debuterte i Premier League samtidig som Marcus Rashford mot Arsenal i 2016, men vi kan trygt si at ting har gått bedre med sistnevnte.

Det spørs om det blir noe spilletid på nederlenderen før sesongen er omme. Både Wan-Bissaka og Dalot er foran i køen. Fosu-Mensah har siden 2016 vært på lån både hos Crystal Palace og Fulham.

Kontrakten til 22-åringen går ut i 2021, og han kan dermed få en ny sjanse neste sesong til å overbevise Ole Gunnar Solskjær.

EN NY SJANSE? Timothy Fosu-Mensah kan få en ny sjanse hos United neste sesong.

 

Powered by Labrador CMS