martial170322

Målløs Martial da David Moyes & co slo ut Sevilla

Publisert Sist oppdatert

Seks av våre utlånte spillere var i aksjon denne midtuka.

Det var ventet at minst sju ville være det, men Donny van de Beek måtte stå over Evertons kamp mot Newcastle med sykdom.

West Ham 2-0 Sevilla (etter ekstraomganger)

Anthony Martial har scoret mot West Ham før, men han gikk målløs av banen denne gangen.

Franskmannen spilte fra start på London Stadium, men han ble byttet ut mot slutten av første ekstraomgang (det 102. minutt). Han spilte på venstresiden av Sevilla-angrepet.

Noen stor kamp hadde han ikke akkurat. Han hadde enkelte lekre detaljer, og den ene førte til en brukbar Sevilla-mulighet, men alt i alt var det fortsatt ikke en Martial på sitt beste.

West Hams Soucek var mannen som sørget for 1-0-scoringen som ga ekstraomganger, og i andre omgang scoret ukrainske Andriy Yarmolenko målet som sendte David Moyes & co videre i turneringen.

moyes190222
TIL EUROPA LEAGUE-KVARTFINALE: West Ham slo ut Europa League-ekspertene i Sevilla.

Vasco da Gama 0-1 Flamengo

Andreas Pereira spilte fra start da Flamengo vant 1-0 borte mot Vasco da Gama i den første semifinalen av Rio-turneringen Campeonato Carioca natt til torsdag.

Han ble byttet ut etter rundt en time, da Flamengo valgte å ta ut begge spillerne som hadde gult kort. Pereira var ikke involvert i målet.

Det spekuleres i at en permanent overgang er så godt som i boks, men forholdet mellom Pereira og Flamengo-fansen er fortsatt ikke optimalt på grunn av tabben han gjorde i første ekstraomgang av Copa Libertadores-finalen mot Palmeiras i slutten av november, en tabbe som sørget for at de tapte finalen.

Flamengo v Bahia - Brasileirao 2021
PEREIRA: Har tidvis vært veldig god for Flamengo, men oppholdet i den brasilianske storklubben har vært langt vanskeligere etter at midtbanespilleren tabbet seg ut i den mest prestisjetunge kampen i søramerikansk klubbfotball.

Pereira var et diskusjonstema etter denne kampen, hvor Flamengo-hovedtrener Paulo Sousa tok 26-åringen i forsvar, selv om han også anerkjente at det er aspekter ved Pereiras spill og konsentrasjonsevne som må jobbes med, spesielt i lys av feil som den i Copa Libertadores-finalen.

– Han er en innflytelsesrik spiller på laget. Dessverre er det ting som gjør at synergien mellom ham og publikum ikke er den beste. Det er et klart behov for spillere som Andreas på laget vårt, sa Sousa, som nevnte tversoverpasningene og langskuddene som viktige egenskaper United-spilleren bidrar med på dette laget.

Andre semifinale spilles søndag kveld.

Flamengo v Fluminense - Campeonato Carioca 2022
FORSVARTE PEREIRA: Flamengo-sjef Paulo Sousa.

Nottingham Forest 3-1 Queens Park Rangers

Nottingham Forest spilte onsdag kveld mot playoffrival QPR hjemme på City Ground, og det endte med en 3-1-seier etter to sene mål.

Det stod 1-1 frem til det 83. minutt. Da fikk Forest hjørnespark, og det hjørnesparket ble slått av James Garner, og Garners hjørnespark ble headet i mål av Ryan Yates.

Forest er ett poeng bak playoff, med én færre kamp spilt enn QPR på sjetteplassen.

Nottingham Forest v Bristol City - Sky Bet Championship
SLÅR GODE HJØRNESPARK: James Garner.

Birmingham City 0-2 Middlesbrough

I forrige Birmingham-kamp spilte Tahith Chong fra start, mens Teden Mengi var på benken, men denne gangen var det omvendt.

Likevel var det Chong som spilte mest av de to i tirsdagens kamp, for Mengi måtte halte av banen med skade igjen etter litt over en halvtime, mens Chong kom inn i det 55. minutt på stillingen 0-1.

Dette var Mengis første kamp på over en måned på grunn av en hamstringskade som gjorde at han gikk helt glipp av fire kamper. Ifølge hovedtrener Lee Bowyer skal det ha vært den samme skaden som var problemet nå.

Det virker som om Mengi spilte en OK kamp frem til han ble byttet ut, og Chong skal ha vært frisk og bestemt i innhoppet (at han satt på benken i utgangspunktet handlet nok om at Bowyer vil være litt forsiktig med han siden han har vært ute med skade i noen måneder), men det hjalp lite for de blå. Det ble en tung dag igjen for Birmingham, som endte med å tape 0-2 mot Middlesbrough.

mengichongbrum8
TAPTE: Teden Mengi og Tahith Chong.

Port Vale 3-1 Mansfield

23. november tapte Mansfield, og etter det tapte de ikke en ligakamp før fredag 11. mars.

Nå har de tapt to kamper på rad, etter at Port Vale vant 3-1 mot Stags tirsdag kveld.

Dermed taper Mansfield også terreng i kampen om både direkte opprykksplass og playoff, uten at noe som helst er tapt på den fronten ennå.

Nathan Bishop stod som vanlig i mål for Mansfield. Han har vært god denne sesongen for Mansfield, men han var direkte svak da Port Vale utlignet til 1-1 her, da han slapp et skudd fra ex-red James Wilson altfor lett forbi.

Mansfield Town v Harrogate Town - Sky Bet League Two
TAPTE: Nathan Bishop og Mansfield.

Andre:

  • Amad Diallo var ubenyttet reserve da Rangers tapte borte mot Crvena zvezda (Røde Stjerne) i Europa League. De vant 3-0 i hjemmekampen på Ibrox, og gikk derfor videre likevel.
  • Donny van de Beek gikk glipp av torsdagens Everton-kamp mot Newcastle på grunn av sykdom, ifølge Frank Lampard. Everton ble redusert til ti mann på slutten, men vant likevel 1-0 etter å ha scoret langt inne i overtiden.
  • Di’Shon Bernard ble sittende på benken hele kampen da Hull vant 2-0 borte mot Coventry.
  • Ethan Laird har slitt med skader etter at han kom til Bournemouth, men skal nå være skadefri. Her ble han uansett sittende på benken hele kampen da Bournemouth skuffet ved å spille 1-1 hjemme mot Reading.
  • Reece Devine er fortsatt ute med skade, og var ikke med da Walsall vant 2-1 hjemme mot nedrykkstruede Oldham tirsdag kveld.
Powered by Labrador CMS