FC Internazionale v AC Milan: Semi-Final Second Leg - UEFA Champions League

Inter avslo Uniteds andre bud, men partene skal nærme seg enighet

Inter skal ha avslått Uniteds andre bud på André Onana på 50 millioner euro, men partene nærmer seg likevel en enighet om en overgang.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld meldte Fabrizio Romano at Inter hadde gitt United beskjed om at de ikke ville akseptere budet på 50 millioner euro, men Inter skal være villige til å selge om United høyner budet med fem millioner euro.

Da hadde United allerede høynet budet én gang, og trolig er det det som kommer til å skje igjen, selv om Inter skal være villige til å fire på prisen på den ballsikre sisteskansen.

Fredag morgen skriver nemlig den nederlandske Telegraaf-journalisten Mike Verweij, som følger Onanas tidligere klubb Ajax tett, at United og Inter er svært nær en enighet om en overgang.

onana121022
NÆRMER SEG: Uniteds andre bud på André Onana skal ha blitt avslått, men partene skal likevel være nær en avtale.

Inter hadde i utgangspunktet satt en prislapp på Onana på 60 millioner euro, men skal være villig til å komme United i møte.

Også Charlotte Duncker i The Times melder om budet fra United torsdag. Hun skriver at Uniteds nye bud ligger på 43 millioner pund, mens Inter forventer et bud på 51 millioner pund.

Ikke lenge etter melder Romano at United og Onana skal ha blitt enige om de personlige betingelsene.

Manchester United og Inter må selvsagt bli enige om strukturen på en avtale, og helt sentral her er prisen på burvokteren, men det Onana rykker utvilsomt nærmere og nærmere Old Trafford slik det ser ut torsdag kveld.

I tillegg skal Inter nå være i forhandlinger med representanter for Shakhtar Donetsk-keeperen Anatoliy Trubin og Bayern Münchens Yann Sommer som begge er aktuelle som Onanas erstatter i Milano-klubben.

Onsdag ble det fra flere kilder (Di Marzio, The Athletic, Fabrizio Romano, med flere) meldt om et åpningsbud på André Onana, men det budet skal ha blitt avslått.

Det kom også frem at partene allerede hadde avtalt nye møter. Les mer om onsdagens utvikling her.

Torsdag skrives det av flere om et kommende nytt United-bud. Gazzetta dello Sport skriver (her gjengitt av Sport Witness) at det er ventet et nytt betydningsfullt forsøk fra United enten i dag, eller senest i morgen, og det er dette fremstøtet Romano nå melder skal ha funnet sted.

United skal ha bestemt seg for å øke budet, og det skal være aktuelt med et bud på rundt 50 millioner euro (42,7 millioner pund i nåværende kurs).

Selv om Inter i utgangspunktet ønsker 60 millioner euro (51,3 millioner pund), så nærmer partene seg, og ifølge avisa er det en mulighet for at overgangen snart kan bli fullført siden begge klubbene har hastverk – United fordi Erik ten Hag ønsker å ha keeperen klar til sommerturnéen, og Inter fordi de ønsker å bruke pengene til å gjøre nye signeringer.

Samtidig melder Sky Sports News at United fortsatt er i dialog med Inter, og at det kan bli et kompromiss på rundt 45 millioner pund (inkludert tilleggsutbetalinger).

Med tanke på hvor lite som skiller partene fra hverandre nå i verdifastsettelsen på Onana, vil det overraske om partene ikke snart kommer frem til et kompromiss slik tilfellet var med Mason Mounts overgang fra Chelsea til United.

Powered by Labrador CMS