mali

Etter Onanas Maguire-kjeft:  – Vi blir bedre av det

Publisert Sist oppdatert

United lå under 2-1, men bare tre minutter ut i 2. omgang mot Borussia Dortmund natt til mandag så kunne det blitt verre.

Harry Maguire spilte en kort ball til Christian Eriksen i igangssettingsfasen. Dansken var imidlertid under press, ble taklet, Maguire kom selv på etterskudd, viste tegn til at Scott McTominay, som da var bakerste mann, at han burde ta et skritt frem for å redde situasjonen, men til slutt var det dermed bare en flott André Onana-redning som reddet United.

Det fikk Onana til å løpe rett ut til Maguire for å fortelle hvor misfornøyd han var med inngripenen hans.

Martinez likte det

Det likte Lisandro Martinez, som så situasjonen fra benken, men kom innpå på banen litt senere i kampen.

– Sånt gjør oss bedre. Når man er fokusert selv så kan man ta den kampen med lagkamerater også. Du må jo sørge for at alle er ordentlig på, sier han til The Telegraph.

– Han (Onana) har også en stor personlighet. Han kan spille fotball. Han tåler press. Han er veldig positiv, og en ledertype. Akkurat det passer også Manchester United, fortsetter argentineren.

lima

– Jeg gir alt. Det er sånn jeg er

Martinez har selv brukt sommeren til å kjempe seg tilbake i kampform, etter at han mistet sesongens siste 12 kamper forrige sesong etter den stygge skaden i Europa League-kvartfinalen mot Sevilla.

Under USA-turneen har han så fått litt kritikk fra ulikt hold for noen tøffe taklinger, blant annet mot Buyako Saka og Jude Bellingham.

Uten at den kritikken påvirker United-spilleren noe særlig.

– Når jeg spiller fotball så gir jeg alt. Det er sånn jeg er. Jeg spiller med lidenskap.

– Jeg ser på klubbemblemet. Jeg representerer nå United, og det er helt utrolig. Jeg gir da alt for klubben – kroppen min, hjertet mitt, alt.

casmas

– Akkurat nå føler jeg meg sterkere enn forrige sesong, og følelsen min er også at laget også vil vise noe annet når vi kommer til ligastarten. Det er mye vi må forbedre, sier han – og tenker da blant annet på forrige sesongs svake borteform.

– Tror vi vil få mye suksess

United vant bare én av de elleve bortekampene mot lagene som endte i topp-12 på tabellen.

– Vi må score flere mål på bortebane. Vi må vinne flere bortekamper. Vi må lese spillet i de kampene bedre, enkeltsituasjoner. Fotball handler jo også om det mentale, og noen ganger, hvis man havner bakpå – så kan man få ny baklengs bare i løpet av sekunder. Vi må vise noe annerledes denne sesongen.

– Men det er også en del av prosessen og jeg tror vi kommer til å få mye suksess. Vi er positive, sier Martinez – som også unnet Bruno Fernandes kapteinsbindet.

– Bruno er en god leder, og også en bra fyr. Han er veldig positiv i garderoben, og jeg synes at han fortjener det.

Powered by Labrador CMS