Ten Hag saits

Ten Hags United-prosjekt kan bli TV-serie

NETFLIX og Amazon Prime ønsker begge å produsere en dokumentarserie om det indre liv i United.

Publisert Sist oppdatert

De to strømmegigantene NETFLIX og Amazon Prime skal være involvert i en budkrig for å sikre seg rettighetene til å lage en dokumentarserie om Manchester United.

Avisen The Sun skriver at Manchester United topper listen over klubber som TV-selskapene ønsker å jobbe med og at selskapene er villige til å betale flere millioner pund for å realisere planene.

tenhaggutta
TV-SERIE?: Det er usikkert hvordan Erik ten Hag vil stille seg til å gi TV-selskapene tilgang på det indre liv i United. Interessen fra TV-selskapene er imidlertid stor.

Både Manchester City, Tottenham, Arsenal og Sunderland har sluppet TV-team tett på det indre liv i de respektive klubbene i dokumentarserier der seerne får følge alt fra forberedelser til kamper, møter mellom trenerne og klubblederne, samt får et innblikk i hvordan treningene organiseres.

En bransjekilde beskriver en TV-serie om Ten hags gjenoppbygging av United som særdeles interessant.

– Historien om Manchester Uniteds gjenoppbygning under Ten Hag, fremtiden til Crsitiano Ronaldo og kampanjen for å fjerne Glazer-familien som eiere er jo som en Hollywood-film i seg selv. 

United skal foreløpig ha vært lunkne til henvendelsene, men Amazon skal ha betalt rundt ti millioner pund for hver av de tidligere «All or Nothing»-seriene, og det er ventet at United kan få et enda større beløp om klubben gir grønt lys for en slik serie.

Powered by Labrador CMS