amad080223

– Jeg er mer selvsikker

Publisert Sist oppdatert

Amad Diallo har levert sakene sin godt så langt i Sunderland og står med ni scoringer og to assists på 29 opptredener for «The Black Cats» denne sesongen.

Unggutten har virkelig tatt steg og peker på spilletid som hovedgrunnen til den gode utviklingen.

– Siden jeg kom hit har jeg spilt alle kampene, noe som har gjort at jeg er mer selvsikker. Manageren og trenerteamet har troen på meg og jeg tror dette kommer til å hjelpe meg mye inn mot neste sesong også. Jeg håper at neste år vil bli en god sesong for meg. 

Under kan du se noen av bidragene unggutten har kommet med denne sesongen.

20-åringen, som vant månedens unge spiller i Championship tilbake i desember innrømmer at det er fysisk hardt å spille i England og at han har økt treningsmengden også utenfor fotballbanen.

– Når jeg kom til Manchester United var jeg litt tynn. Nå er jeg mye mer i treningsrommet, til og med når jeg er hjemme og ikke har mye å gjøre trener jeg styrke. Jeg tror det er nødvendig når jeg spiller i England og man må gjøre alt man kan for å tilpasse seg for å kunne prestere i denne ligaen. 

Sunderland ligger for øyeblikket på ellevte plass i Championshio med syv poeng opp til kvalikplass, så vil tiden vise om Diallo klarer å fortsette å glede Stadium of Light-publikumet i de resterende åtte kampene.

 

Powered by Labrador CMS