– De er med fordi de kan utgjøre en forskjell

United-manageren vil ikke nøle med å benytte seg av Amad Diallo og Shola Shoretire om nødvendig.

Publisert Sist oppdatert

De to ungguttene er begge med i Uniteds reisefølge til bortekampen mot Real Sociedad.

LES OGSÅ:
Slik overbeviser Solskjær talentene
Ny kontrakt for Greenwood, kan han ta opp jakten på Rooneys rekorder?

Selv om det er svært lite trolig at noen av dem kommer til å starte oppjøret i Torino på Juventus sin hjemmebane, er det slett ikke umulig at det kan bli spilletid på minst en av dem.

Imponert på trening

– De er med i troppen vi har tatt med oss og de er ikke med bare for erfaringens del, men fordi de kan utgjøre en forkjell og ha en innflytelse på kampen om nødvendig, sier Ole Gunnar Solskjær til manutd.com.

HAR IMPONERT: Amad Diallo i duell med Alex Telles på Carrington. Unggutten som kom fra Atalanta i vinter har imponert på treningene i vinter og ikke minst i U23-kampene.

United-manageren roser både Shoretire, som nylig skrev proffkontrakt med United og, Diallo som kom fra Atalanta i vinter. 

– Begge to har vært gode på trening og de er talenter vi ønsker å gi muligheten til, sier Solskjær.

Utviklingsarena

Sist sesong spilte United i Europa League.

Det ga Ole Gunnar Solskjær muligheten til å teste ut en rekke unge spillere, og ingen tok bedre vare på sjansene enn Mason Greenwood. 

Denne sesongen var det vanskeligere for Solskjær å slippe til unge og uerfarne spillere ettersom United var tilbake i gruppespillet i Champions League.

PÅ VEI TILBAKE TIL FORMEN: Mason Greenwood er kun 19 år, men beskrives som et av historiens største spisstalenter i United. Etter en formdupp i høst er unggutten på vei tilbake til formen.

Etter en solid start med triumfer både mot PSG og RB Leipzig, tapte United tre av de fire siste kampene og gikk som tredjelag i gruppen inn i 16.delsfinalen i Europa League.

Der venter som kjent Real Sociedad torsdag kveld, en motstander som Solskjær beskrover som tøff.

– Jeg tror Real Sociedad var et av de vanskeligste lagene vi kunne trukket, men dette er en turnering vi har gjort det bra i samtidig som unge spillere har fått sjansen og noen av dem har tatt godt vare på dem, sier Solskjær. 

Uniteds kamp mot Real Sociedad, som spilles på Juventus sin hjemmebane i Torino på grunn av reiserestriksjoner mellom Spania og England, har avspark klokken 18.55, men allerede en drøy time før kampstart kan du diskutere kampen med andre United-fans i FB-gruppen vår.

Powered by Labrador CMS