Amad Diallo Arrives for his First Day at Manchester United

På benken da Elfenbenskysten vant

Fredag kvalifiserte Elfenbenskysten seg til Afrikamesterskapet da de vant 3-0 borte mot Niger.

Eric Bailly startet den kampen (byttet ut i det 66. minutt), mens Amad Diallo fikk landslagsdebuten siden han kom innpå på slutten.

Tirsdag ettermiddag var det ny kamp for Elfenbenskysten, og denne gangen skulle de spille hjemme mot gruppetoer Etiopia. Med poeng der ville Elfenbenskysten vinne gruppa i tillegg til kvalifikasjonen som allerede var i boks, men kampen betydde vesentlig mer for Etiopia, som trengte poeng for å sikre kvalifikasjon.

Verken Eric Bailly eller Amad Diallo var i startoppstillingen denne gangen, men begge var oppført på benken.

Elfenbenskysten tok ledelsen allerede i kampens tredje minutt, da Willy Boly sendte hjemmelaget opp i 1-0, før Franck Kessie doblet ledelsen med et straffespark, slik at det stod 2-0 til pause.

Getaneh Kebebe reduerte for gjestene med et drøyt kvarter igjen, men Jean Kouassi økte til 3-1 like etter.

Det ble også sluttresultatet. Til tross for at hjemmelaget byttet fire spillere ble både Eric Bailly og Amad Diallo sittende på benken hele kampen.

Etiopia fikk ikke poenget de trengte, men endte opp med å kvalifisere seg likevel siden Madagaskar ikke klarte å vinne hjemme mot Niger.