garner140522

Garner & co nærmer seg Premier League-opprykksfinale

Publisert Sist oppdatert

Fem av våre utlånte har vært i aksjon hittil denne helga.

Sheffield United 1-2 Nottingham Forest

Nottingham Forest og James Garner klarte ikke direkte opprykk, men har fortsatt muligheten til å rykke opp via playoff. Da må de slå Sheffield United over to kamper i semifinalen, og så slå enten Huddersfield eller Luton i opprykksfinalen.

Garner startet selvsagt bortekampen mot Sheffield United, og leverte en helt OK kamp. Han var med på å vinne midtbanekrigen for Nottingham Forest, men var også med på å tape duellen like før slutt som endte med at Sander Berge reduserte for hjemmelaget. Nottingham Post gir ham karakteren 7 på spillerbørsen.

Uansett er 2-1 et godt utgangspunkt for Forest før hjemmekampen, som spilles 17. mai.

Sheffield United v Nottingham Forest - Sky Bet Championship Play-Off Semi Final 1st Leg
VANT BORTE: James Garner og Nottingham Forest.

Heart of Midlothian 1-3 Rangers

Amad Diallo har hatt noen gode innhopp i det siste, og fikk sjansen fra start i sesongens siste seriekamp, selvsagt i stor grad fordi Giovanni van Bronckhorst valgte å spare spillere før kommende midtukes Europa League-finale mot Eintracht Frankfurt.

Med mål her, så ville han nok lagt inn en veldig god søknad til å få spilletid i finalen, men ivorianeren gikk målløs av banen i det 61. minutt.

Ibrox News gir Amad karakteren 7 på spillerbørsen, og skriver om at selvtilliten hans har økt etter målene i det siste, og at han var en konstant plage for Hearts-forsvaret.

Celtic FC v Rangers FC - Scottish Cup Semi Final
AMAD: Her sammen med Scott Arfield i forbindelse med den skotske cupsemifinalen for en måned siden.

Ross County 1-2 Dundee United

Da Dundee United havnet under borte mot Ross County i det 65. minutt, så så det ut til at det ville bli en femteplass denne sesongen, men en snuoperasjon mot slutten sørget for tre poeng og en fjerdeplass.

Dylan Levitt har vært i storform i det siste, og har levert scoringer på rekke og rad, men i denne kampen gikk 21-åringen av banen uten scoring, selv om han var nær ved en anledning da han endte opp med å skyte like utenfor.

Uansett ble det en hyggelig avslutning på låneoppholdet for den walisiske midtbanespilleren, og han var jo også involvert i utligningsmålet siden han slo corneren som skapte kaos før Dundee United fikk straffespark.

levitt110522
SCORET I SISTE HJEMMEKAMP: Dylan Levitt, som gikk målløs av banen etter den siste bortekampen.

Mansfield Town 2-1 Northampton Town

Mansfield har muligheten til å rykke opp via playoff, og må i så fall slå Northampton over to kamper i semifinalen, før enten Port Vale eller Swindon venter i en eventuell finale.

Lørdag kveld spilte de første semifinalekamp, hjemme mot Northampton, og vant 2-1. Nathan Bishop spilte som vanlig hele kampen for Mansfield.

Mansfield ledet 2-0 da Bishop til slutt ble overlistet da et skudd skiftet retning i en Mansfield-forsvarer og gikk inn. Han leverte uansett en bra kamp i Mansfield-målet.

Returkampen spilles onsdag kveld.

Mansfield Town v Harrogate Town - Sky Bet League Two
VANT: Nathan Bishop og Mansfield.

Ceará 2-2 Flamengo

Flamengo og Andreas Pereira har ikke hatt en god sesongstart, men kanskje ville ligasesongens andre seier komme i lørdagens bortekamp mot Ceará…?

Det så lenge slik ut, for Flamengo ledet to ganger, og det stod fortsatt 2-1 til bortelaget da ordinær tid var omme, men på overtid utlignet Ceará, og dermed fortsetter Flamengos problemer i ligaen.

Pereira startet på benken, men kom inn i det 75. minutt.

Andre:

Brandon Williams ble sittende på benken gjennom hele kampen da Norwich spilte 1-1 og uavgjort borte mot Wolves.

Donny van de Beek fikk heller ikke spilletid da Everton gikk på et surt 3-2-tap hjemme for Brentford søndag kveld. Nederlenderen var nemlig ikke med i troppen.

Axel Tuanzebe var ikke med i troppen da Napoli vant 3-0 over Genoa søndag.

I Spania sikret Sevilla seg den siste Champions League-plassen i La Liga, da de spilte 1-1 og tok ett poeng borte mot Atlético Madrid søndag. Det gjorde de uten Anthony Martial, som ikke var med i troppen.

Samtidig spilte Alavés for tilværelsen i sin bortekamp mot Levante. De blåkledde gjestene trengte seier for å i det hele tatt ha sjanse til å klare seg, men med 3-1-tap må baskerne belage seg på en tur ned i divisjonssystemet. Facundo Pellistri var ubenyttet reserve i oppgjøret.

Powered by Labrador CMS