telles100922

Tre røde kort og uavgjort da Telles & co møtte erkerivalen

Publisert Sist oppdatert

Her er vår oversikt over hvordan det har gått med de utlånte hittil denne helga.

Real Betis 1-1 Sevilla

Et skikkelig derby skal jo helst ha noen røde kort, og El Gran Derbi-kampen mellom Betis og Sevilla hadde hele tre røde kort.

Alex Telles startet kampen på benken, men kom inn til starten av andre omgang, og da var allerede én spiller på hvert lag utvist, i tillegg til at Betis ledet etter et Jesus Navas-selvmål (rett etter at den tidligere City-spilleren hadde kommet inn).

Etter bare noen minutter av andreomgangen fikk hjemmelaget nok et rødt kort, og da skulle en kanskje tro at Telles & co ville slå knallhardt tilbake, men det tok sin tid før utligningen kom – men da den kom var det en skikkelig suser fra Milan Gudelj.

Den utligningen gjør at Sevilla er like over streken i La Liga. Med tap ville de vært under streken, etter en katastrofal start på sesongen.

Nottingham Forest 2-2 Brentford

Etter en dramatisk avslutning på City Ground reddet Nottingham Forest poeng mot Brentford.

Dean Henderson stod som vanlig i mål for Forest, og like før pause grep videodommerne inn på grunn av en Henderson-forseelse, og det ble dømt straffespark til Brentford. Henderson var rasende, og ble ikke mindre rasende da straffesparket ble satt i mål.

Brentford utlignet med det til 1-1 etter at de først hadde havnet under, og senere gikk de opp i ledelsen da Wissa (spilleren Henderson fikk ut av balanse i straffesituasjonen) lobbet ballen elegant over den utlånte United-målvakten. På overtid utlignet Nottingham Forest.

Nottingham Post gir Henderson karakteren 5,5, noe også midtstopperne fikk, og det var de laveste karakterene som ble utdelt av lokalavisa denne gangen.

Forest er fortsatt helt nederst i Premier League.

Se høydepunktene fra kampen:

Queens Park Rangers 0-1 West Bromwich Albion

QPR tapte 0-1 hjemme mot WBA lørdag ettermiddag, og tapte med det terreng i toppen.

Ethan Laird spilte som vanlig fra start for QPR. Han ble byttet ut like før slutt i et taktisk bytte siden QPR jaktet mål, og ville ha innpå enda en angrepsspiller.

Laird skal ha vært god, og Football League World gir ham karakteren 8 på det som virker som en noe snill spillerbørs, men Laird får uansett ros for både det han leverte offensivt og defensivt her.

QPR ligger fortsatt på playoff, og veien opp til direkte opprykksplass er fortsatt ikke lang, men tre kamper uten scoringer gir uansett grunn til litt bekymring.

Stoke City 1-2 Birmingham City

Birmingham vant 2-1 borte borte mot Stoke lørdag ettermiddag.

Hannibal Mejbri har imponert i det siste for Birmingham, og her leverte han den målgivende pasningen da Birmingham doblet ledelsen. Hannibals gode hjørnespark ble nemlig headet i mål av Harlee Dean. Dette var 19-åringens andre helg på rad med målgivende pasning for de blå.

I spillerbørsen til Birmingham Mail fikk Hannibal best karakter av de offensive spillerne, med karakteren 8.

– En som aldri viser tegn til å bli trett. Hans løping med ball lettet på presset, og hans jobbing uten ball hjalp Birmingham med å holde Stoke unna. Litt av et talent, skriver avisa.

Hannibal ble byttet ut i det 71. minutt, mens Birmingham fortsatt ledet 2-0. Han ble for øvrig erstattet av ex-red Tahith Chong.

Birmingham er på øvre halvdel, og er bare noen poeng fra playoff.

hannibal170922
GJØR DET GODT I BIRMINGHAM: Hannibal Mejbri.

Sunderland 0-1 Cardiff City

Sunderland gikk på et skuffende 0-1-tap hjemme mot Cardiff City.

Amad Diallo spilte hele kampen for hjemmelaget, men måtte i likhet med lagkameratene gå målløs av banen på Stadium of Light.

– Var definitivt Sunderlands farligste spiller i andreomgangen, men klarte ikke helt å finne sluttproduktet. En frustrerende ettermiddag, skrev Sunderland Echo, og ga ham karakteren 5 på spillerbørsen.

Sunderland ligger rett under midten av tabellen.

amad041022
FARLIG, MEN MÅLLØS: Amad Diallo.

Peterborough United 0-0 Salford City

Det endte målløst på London Road i FA-cup-kampen mellom Peterborough United og Salford City.

Salford City er nok brukbart fornøyde med det siden de spiller på nivået under Peterborough.

Ethan Galbraith spilte hele kampen for bortelaget. Han pådro seg et gult kort.

Lagene må nå møtes i en omkamp på Moor Lane.

galbraith081022
SPILTE HELE KAMPEN: Ethan Galbraith.

Viktoria Plzen 0-1 Sparta Praha

Matej Kovar stod som vanlig i mål for Sparta Praha, og han hadde en god dag på jobben.

Sparta Praha vant nemlig 1-0 på bortebane mot serieleder Viktoria Plzen.

De har fortsatt ni poeng opp til Viktoria Plzen, og fem poeng opp til byrival Slavia Praha, men uansett var det en opptur for Kovar & co både å holde nullen og å få med seg alle de tre poengene hjem.

Kovar pådro seg for øvrig et gult kort på overtid for å hale ut tiden.

kovar150722
VANT: Matej Kovar og Sparta Praha.

Andre:

  • Álvaro Fernández har imponert stort i Preston, men etter litt synkende prestasjoner har han nå havnet litt på benken, og han var ubenyttet innbytter i Prestons 2-1-seier borte mot Reading.
  • Will Fish var ubenyttet reserve for Hibernian da de fikk juling på Pittodrie. Aberdeen vant nemlig hele 4-1 mot Hibs.
  • Charlie Wellens manglet i troppen igjen for Oldham søndag ettermiddag. Det ble en 3-0-seier for Wrexham mot Oldham, og dermed er Latics ute av FA-cupen for denne gang.
  • Søndag kveld vant Eric Baillys Marseille 1-0 hjemme mot Lyon. Bailly er ute med skade.
Powered by Labrador CMS